Italienske designerlamper

Belysningskultur med ynde og karakter

De kombinerer håndværkstradition og den nyeste teknologi. De står for yndefulde belysningskreationerog tidløse, ikoniske kultlamper. Det er de italienske designerbrands vi taler om - dem der sætter internationale standarder med deres elegante og stilfulde armaturer. Bag mærker som Flos, Artemide og Luceplan står berømte designere med et ekstraordinært ry, som skaber ikoniske lamper henover generationer med eksklusive materialer.

Gå på opdagelse blandt de forskellige designerlamper


Imponerende gulvlamper

Tidløse, italienske designklassikere

De indtager en helt særlig plads i rummet: I harmoni med elegante siddepladser eller sideboards gør gulvlamper fra italiensk hånd indretningen mere eksklusiv og ekstraordinær - med en betagende lyseffekt!

Køb italienske gulvlamper
Paolo Rizzatto

Paolo Rizzatto

Det mest berømte armaturdesign fra Luceplan stammer sandsynligvis fra medstifter Paolo Rizzatto: Costanza lampeserien. Costanza, der oprindeligt var hvid, fås nu også i afdæmpede pastelfarver og dynamiske farver. Den praktiske touch-dæmper, som nu er en standardfunktion, blev anset for at være en trendskabende sensation i 1986, det år, hvor den blev skabt.

Pendellamper med ynde

Sæt områder indtryksfuldt i scene

Eksklusive områder af indretningen bør iscenesættes med ynde. For eksempel spisebordet, chaiselongen eller kommoden. Pendellamper fra italienske designværksteder sørger med deres form, farve og lyseffekt for at gøre dette på den helt rette facon.

Shop italienske pendellamper
Marc Sadler

Marc Sadler

Marc Sadler er oprindeligt industriel designer inden for sportsindustrien og eksperimenterer regelmæssigt med nye materialer og nye produktionsprocesser. Hans innovativt eksperimentelle signatur er stadig den dag i dag hans varemærke. Stadler har designet kultlamperne Mite, Tress og Twiggy for det italienske lampefirma Foscarini.

Iøjnefaldende væglamper

Italiensk design i øjenhøjde

Væglamper fra italienske topdesigneres kreative pen sætter accenter i vores indretning. Der findes alt fra farverige blomsterdesigns til puristiske designs og ekstravagante statement-pieces. Så alt efter smag og præferencer er der noget for enhver.

Shop italienske væglamper
Ernesto Gismondi

Ernesto Gismondi

Ernesto Gismondi er grundlæggeren af Artemide og går dermed over i historien om italienske kultproducenter af belysning. Med en uddannelse som fly- og raketingeniør i bagagen dedikerede han sig til produktion af belysningssystemer i begyndelsen af 1960'erne og grundlagde Artemide sammen med Sergio Mazza. Hans mest berømte designs: pendellamperne Miconos og Nur samt lampeserien Discovery.

Bordlamper med karisma

Italiensk designikoner

Bordlamper fra de bedste italienske brands har fortjent en æresplads: placeret på sofaborde, skænke og lignende giver de på en charmerende måde flair til vores hjem og bolig - såvel i mere stramme design som i legende design, ud over fantasiens grænser.

Shop italienske bordlamper
Achille og Pier Giacomo Castiglioni

Achille og Pier Giacomo Castiglioni

Achille og Pier Giacomo Castiglioni er som designerduo kendt for deres fremragende belysningsdesigns for det italienske brand Flos. Deres kreative produktion omfatter Toio gulvlampen, der tiltrækker opmærksomhed som en bilforlygte, der er blevet genbrugt til et andet formål, samt Taccia bordlampen og Arco buelampen. Sidstnævnte var den første af sin slags i begyndelsen af tresserne.

Iøjnefaldende loftslamper

Italiensk lyskunst fra oven

Italienske designere beviser på imponerende vis: Loftslamper er ikke udelukkende funktionelle. De kan snarere være ægte lyskunstværker, der bruger form, farve og materiale til at optimere lyseffekten.

Shop italienske loftslamper
Ross Lovegrove

Ross Lovegrove

Ross Lovegrove har allerede designet flere lampeserier for Artemide, herunder den graciøse loftslampe Skydro, der ligner en samling af sølvdråber. I sit arbejde ynder Rosgrove at tage udgangspunkt i naturens logik og skønhed og bruger organiske former i kombination med innovativ teknologi og materialer af høj kvalitet.

Lysekroner som centerpiece

Majestætiske lyskreationer

Kongedisciplinen indenfor armaturdesign med hensyn til ekstravagance er lysekroner i alle tænkelige udgaver: fra organisk svungne lysekroner med guld- og krystalornamenter til minimalistiske, helt clean modeller med slanke linjer.

Shop italienske lysekroner

Italienske premium brands


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.