Lysideer med solens kraft Solcellelamper: uden ledning, uden strømforbrug, helt ukompliceret.

Solcellelamper skaber nye belysningsaccenter i haven, på terrassen eller på altanen. De skaber stemning og atmosfære og giver, afhængigt af modellen, også et plus i forhold til sikkerhed: De er miljøvenlige og kræver ikke ekstra strømokostninger, ledninger eller teknisk viden for at installere.


Super funktionelt med solcellelamper Mere lys rundt om huset med solcelle-væglamper

Belysningen omkring huset sætter ikke kun facaden i scene, men forbedrer også orienteringen og øger sikkerheden. Som væglamper har solcellelamper den store fordel, at de ikke behøver ledninger. Takket være bevægelsesensorer er de desuden endnu mere holdbare.

Venstre: Når de er installeret, giver solcellelamperne lys fra husmuren uden elektrisk installation.

Højre: Solcellelamper er også en optimal løsning, der hvor ledninger ikke når frem.


Sikker og stilfuld rundt om huset Stibelysning med solcelle gade- og sokkellamper

Solcelledrevne lamper til stibelysning inscenerer eller oplyser havestier sikkert. De er også ofte udstyret med en bevægelsessensorer for at udnytte batteriet mest effektivt. Materialer som aluminium eller rustfrit stål gør dem desuden vejrbestandige.

Venstre: Mange gadelamper, især med jordspyd, udgør også en dekorativ funktion.

Højre: Gode solcellelamper til stibelysning registrerer bevægelse i en 120-graders vinkel.


Længe leve jordspyddet Lys op med solcelle-spots

Sæt havens højdepunkter i scene med lys - til dette formål er solcellespots velegnede. Takket være jordspyddet og det justerbare spot er det nemt at finde den helt rigtige vinkel. Hvis noget ændrer sig, kan spotlightet flyttes efter behag - uden at det kræver en ny og større installationsindsats.

Venstre: Flere spots forbundet til et fælles solcellepanel, der kan justeres separat.

Højre: De enkelte solcellespots kan nemt monteres i en egnet undergrund med et jordspyd og kan flyttes efter behov.


Afslapning i haven Indbydende stemning med lyskæder

Lyskæder skaber stemning. Fordi udendørsområderne, især i den varme, solrige sommermåneder, modtager lamperne eller lyskæderne nok solenergi i løbet af dagen til at lyse smukt om aftenen og nye uderum er til de lune sommeraftener kan nydes.

Venstre: Lyskæder findes i mange afskygninger - også i samme form som klassiske glødepærer, men lever naturligvis op til IP44-beskyttelsesgraden.

Højre: Lyskæder kan bruges overalt. Mulighederne er næsten ubegrænsede.


Belysningsaccenter Individuelle højdepunkter med solcelle-dekorationslamper

Uanset om det er jordspydslamper, dekorationslamper til bordet eller lysende terninger og kugler: Dekorative lamper gør haven, altanen eller terrassen mere individuel, mere stemningsfuld og ganske enkelt mere indbydende. Med solcellelamper kan du nemt og ukompliceret udvide belysningskonceptet i haven.

Venstre: Uanset om det er orientalsk, skandinavisk eller minimalistisk: dekorative lamper sætter stemningen skønt i havens uderum.

Højre: Geometriske grundformer som f.eks. terninger og kugler er lysende evergreens.


Tips til solcellelamper

solcellelamper

Hvordan indstiller jeg solcellepanelet rigtigt?

Jo flere solskinstimer solcellelampen får, jo mere effektiv er opladningsprocessen, og jo længere således også den tid lampen kan lyse. Solcellepanelet er optimalt set rettet mod syd, da lampen herfra er tilstrålet på alle tider af døgnet. Tilpasningen til den bedste justering er særlig nem for lamper med et separat solcellepanel.

solcellelamper

Hvordan holder jeg solcellelamper i god stand?

Via solcellepanelet omdannes sollyset til elektrisk energi via den fotovoltaiske effekt. For at panelet kan absorbere sollyset optimalt og oplade batteriet, skal det altid være fri for snavs, støv og andre forstyrrende faktorer som f.eks. blade, der kaster skygger.

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH