UDTRYKSFULDT OG FUNKTIONELT LYS TILPASSET TIL ETHVERT BEHOV

Moderne hotelbelysning

Et besøg på et hotel er et højdepunkt - især for feriegæster. Men at afholde konferencer i professionelle omgivelser på udsøgte hoteller kan også være en oplevelse. For at kunne opnå denne effekt er hotelejere også afhængige af sofistikerede belysningskoncepter, der ikke kun giver gæsterne en enestående oplevelse, men også berører og inspirerer dem følelsesmæssigt med varierede og interessante belysningsløsninger.

Hvad bør man være særligt opmærksom med hensyn til hotelbelysning?

Belysning i lobbyen
Lobby, restaurant og bar

I dag overlapper belysningen i lobbyer og foyer restauranten, bar- og receptionsområder ofte hinanden og giver alligevel optimale forhold til det pågældende formål døgnet rundt. Farvetemperaturen bruges ofte til at skabe en aktiverende eller særlig hyggelig stemning. Moderne accentbelysning gør områder som f.eks. baren til en fryd for øjet.

Pendelbelysning til hotelværelser
Hotelværelse

Et rum - men mange belysningsløsninger. På et hotelværelse kan man slappe af og arbejde på meget lidt plads. Derfor skal ethvert værelse være udstyret med et omfattende udvalg af lyskilder, der kan betjenes af gæsten, f.eks. læselamper, gulvlamper, almen belysning fra loftslamper eller endda belysning i garderoben.

Udendørsbelysning
Udendørsbelysning

Et hotels ydre, dets facader, indgangsparti, terrasseområder og balkoner er hotellets ansigt udadtil. Rigtigt iscenesat skaber disse områder fra første færd et indbydende, professionelt indtryk og imponerer gæsterne, allerede inden de overhovedet er kommet ind i bygningen. Talrige spotlights og projektører med forskellige udstrålingsvinkler kaster lyset rundt, ligeledes giver lamper til facadebelysning med indstillet lys og lignende armaturer en bred vifte af muligheder.

Konferencerum
Konferencerum og mødelokaler

Hotellets møde- og konferencelokaler kræver en særlig indsats for at overbevise direktører, ledere og specialister fra anerkendte virksomheder om at vælge netop dette hotel. For eksempel er en farvetemperatur, der muliggør koncentreret arbejde, lige så vigtig som et blændfrit rum til diskussioner og forhandlinger. DIN EN 12464-1 regulerer det grundlæggende, men det er lysplanlæggeren, der sikrer, at belysningen for alvor tryllebinder gæsterne.

Desuden skal de lovmæssige belysningskrav i henhold til DIN EN 12464-1 også overholdes.

Mødelokaler
Mødelokaler
Type rum, visuel funktion eller aktivitet Belysningsstyrke Blænding (UGR/L) Ensartethed (U/O) Farvegengivelse (R/A) Særlige forhold
Konference- og mødelokaler 500 19 0,60 80 Belysningen skal kunne indstilles

Hotel-lamper: Vores topsellers

Godt lys kræver professionel rådgivning

Retningslinjer

Vores lysplanlæggere er meget fortrolige med de lovmæssige standarder for belysning. For eksempel findes der specifikationer for belysningsstyrke i henhold til DIN EN 12464-1:

  • Reception/kasse, bardisk: 300 Em

  • Køkkener: 500 Em

  • Restauranter, spisestuer, selskabslokaler 200 Em anbefales, under forbehold at der skabes en behagelig og passende grundbelysning, lysfarve varmhvid

  • Selvbetjeningsrestauranter: 200 Em

  • Buffet: 300 Em

  • Konferencelokaler: 500 Em

  • Gangarealer: 100 Em

Også når det gælder belysning af flugtveje, er det vigtigt med optimal nødbelysning, som foreskrevet i standarden DIN-EN-1838 og omkring 30 andre standarder, forordninger og direktiver. Det rigtige udvalg af konforme armartuer til flugtveje og nødbelysning fås naturligvis også hos Lampegiganten Professional, din one-stop-shop og rådgiver når det gælder al belysning.

Hotelbelysning forskrifter
Vores referenceprojekter

Lampegiganten lysplanlægning

Lysplanlægningsteamet hos Lampegiganten Professional har en passende løsning til alle individuelle ønsker eller budgetter. Eksempelvis er forskellige projekter allerede blevet udstyret med kvalitetsmærker som Flos eller Artemide efter behov.

Referenceprojekter
Referenceprojekter
Kontaktformular

Databehandling som følge af brugen af vores kontaktformular er underlagt vores persondatapolitik.

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH