Messe for accentbelysning
GOD BELYSNING ER NØGLEN TIL EN VELLYKKET MESSESTAND

Udstillings- og messebelysning

Korrekt anvendte lyskilder skaber opmærksomhed om standen og brandet og fremviser de præsenterede produkter på en fordelagtig måde. Målet med en sofistikeret iscenesættelse med messebelysning af høj kvalitet er at opmuntre kunderne til at blive og skabe kontakt - og at optimere salget. For at opnå dette bruger vores lysplanlæggere et sofistikeret koncept med produktbelysning og generel belysning for et optimeret udseende.

Hvad er accentbelysning?

Vi definerer accentbelysning som brug af lamper til oplysning af individuelle objekter. Med en betydeligt højere lysstrøm end den omgivende belysning og en høj CRI-værdi skaber vi stærke kontraster, producerer hårde skygger og modellerer dermed objekterne tredimensionelt og med rige, uforfalskede og kraftfulde farver.

Hvad har du brug for til at belyse din messestand?

Skinnesystemer

Skinnesystemer er uovertrufne i deres fleksibilitet.

Når de er installeret, kan alle armaturer tilpasses præcist til messestanden uden yderligere installationsarbejde.

En 3-faset strømskinne er den mest fleksible løsning, også med hensyn til områdestyring uden WiFi og "smarte løsninger", og skaber forskellige lysscenarier med et enkelt system.

Skinnesystemer sølv
Spotlights og projektører

Spots til messestande

Spots til messebelysning er en af grundstenene i belysning af messe- og udstillingsstande. De monteres enten på skinnen eller på trussene. Energieffektivt, homogent og kraftigt lys leveres af LED-spotlights, som i stigende grad fortrænger andre lysteknologier fra markedet.

LED udendørs spotlight

Udendørs LED-spotlights er en ideel løsning til accentbelysning og spotbelysning af vægge og genstande. Produkterne kan monteres på lofter, vægge eller gulve og er derfor alsidige. Takket være farveskift (afhængigt af det anvendte produkt) kan der skabes individuelle lysscenarier, og virksomhedens identitet kan tilpasses ved at bruge virksomhedens farver.

Led udendørs spotlights i farver
Showcase-belysning sølv

Belysning til udstillingsvinduer

Særlige genstande præsenteres effektivt i udstillingsvinduer, for eksempel den nyeste smartphone eller andet elektronik, smykker eller andre accessoires. Belysningen er med til at sikre, at udstillingsgenstanden tiltrækker sig øget opmærksomhed.

Displaybelysning

Takket være deres fleksibilitet og enkle installation er displaylamper en populær belysningsløsning til messestande. De har en skrueklemme for enden af stangen, så de hurtigt og sikkert kan fastgøres til messestandens vægge.

Displaybelysning sort
Pendellamper sølv

Pendellamper

Pendellamper fremhæver enkelte zoner, f.eks. et centralt præsentationsbord, et receptionsområde eller forhandlingsområder. Pendellamper er mere iøjnefaldende på grund af deres ophængning og tager dermed messestandens samlede udseende til nye højder med minimalistiske eller designorienterede højdepunkter.

Lysende møbler

Belyste møbler er en stadig mere populær variant af messebelysning. Fordelen er på den ene side den smarte måde at kombinere belysningen med møblerne på og dermed ikke spilde plads, især når det drejer sig om den dyre vare, messestandskvadratmeter. På den anden side er disse møbler genanvendelige og logistisk lette at transportere. Desuden tiltrækker oplyste møbler opmærksomhed fra messebesøgende og dermed potentielle kunder.

Lysende stole og borde hvid
Vores topkategorier

Lamper til belysning af messestande

Godt lys kræver professionel rådgivning

De mange muligheder og afhængigheden af messestandens størrelse, dimensioner og andre lokale forhold gør det nødvendigt med en omfattende belysningsplanlægning. Da belysning naturligvis er noget af det første, de besøgende lægger mærke til, er det vigtigt med særlig omhu og et tiltalende lyskoncept.

Uanset om det drejer sig om en mobil LED-messestand, den rigtige brug af spotlights, 3-fase skinnesystemer eller gimmicks med belyste møbler: Vores erfarne team af lysplanlæggere rådgiver dig gerne gratis.

Rendering af udstillingsstandens belysning
Kontaktformular

Databehandling som følge af brugen af vores kontaktformular er underlagt vores persondatapolitik.

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH