industrielle lamper m

Lamper i industrielt design Urban Living i den trendy loftstil

Den fascinerende loftstil: den industrielle stil imponerer med sin rustikke, utraditionelle fabrikscharme. Belysningsdesign, der er baseret på industrielle lamper, baseret på spændende detaljer såsom rør, ventiler eller nagler. Denne stils store hemmelighed er, at stilen formår at skabe en høj grad af komfort takket være de rustikke elementer. Ingen andre designstile får den uformelle kombination af køligt metal, ubehandlet træ og rustik beton til at være og se så hyggeligt ud!

Opdag stilarter

Køb nu


lamper industriel stil
lamper industriel stil

Hvad er typisk industriel stil?

Metal, rust og afskallet maling - og hjemligt!

Den industrielle stil kommer fra det tidspunkt, hvor kunstnere tryllede reelle beboelsesrum frem fra ubetydelige tomtsående fabrikslokaler. I dag går det mere i den modsatte retning - folk forsøger at tilføje en lille smule fabrikscharme til hjemmet. Ofte gennem indretningsobjekter som f.eks. lampet. Og fordi lampen ikke skal bruges til fabriksarbejde, men skabe hygge ligesom i enhver anden moderne indretningsstil, skinner lamper i industrielt design oftest med hjemligt varmhvidt lys.

lamper metal
lamper metal

Rustikke "statements" lavet af metal

Lampeideer med fabrikscharme

Lamper i industrielt design ser massive, ru, men også helt aldeles cool ud! Med detaljer som nagler, rustpletter og ujævnheder finder fabrikscharmen vej ind i vores hjem. Metal med skinnende, matte eller rustne overflader er næsten altid involveret. Hvad kræves der for den perfekte iscenesættelse? Nok plads - det behøver dog ikke at være den helt store New Yorker lofts-lejlighed!

lamper tripod
lamper tripod

En trend på tre ben

Tripodlamper i industriel stil

Tripodlamper kommer oprindeligt fra kamerastativ, atelier- eller studiebelysning. Åbne metalskærme og ben i massivt træ eller metal karakteriserer de trebenede lamper i industriel stil. Når lyskilden er synlig for den forbipasserendes øje, er filamentpærer med deres nostalgiske charme bedst egnet for at genskabe samme effekt som en gammel lampe ville have givet i sin tid, bare med tidssvarende teknologi.

Brugt look til vintage loftstilen

Autentiske must/haves i industriel stil

Mens du kan gå på et loppemarked for andre autentiske møbler og indretningsgenstande i industriel eller loftstil, er industrielle lamper aldrig "gamle" eller brugte genstande. Vintage-looket med alle dets bevidste særheder som afskallet maling er et populært stilistisk udstyr til lamper i industriel stil. Sådan kombineres det grove fabriksudseende smart med den nyeste teknologi og tilpasser sig en moderne livsstil!

lamper beton

Stilfulde betonlamper

Trendmaterialet til industrielt interiør

Armaturer lavet af beton giver utvivlsomt hjemmet et industrielt præg. Få materialer giver samme markante effekt som beton, også som lampe. Den rolige grå farve, den grove forarbejdning, de ligefrem, men alsidige design skaber en elegant tyngde og individualitet. Perfekt til fabrik-chic! Tip: Materialekombinationer med træ eller kobber fungerer altid godt!

Gør loftet farverigt

Farvetoner i industriel stil

Selv i den nedtonede industrielle stil, skabes blikfang via dygtigt anvendte farvetoner. En fremtrædende grøn, blå eller gul i de typiske former for industrielle lamper ser på én og samme tid frisk og cool ud. Uanset om det er en pendellampe over det massive træbord eller som en gulvlampe i det hyggelige læsehjørne: lyse farver tager sig godt ud i lofstilen!

En lampe er ikke nok!

Industrielle lamper med flere lyskilder

Armaturer med flere lyskilder eller med flere lampeskærme på samme stel, og du er godt på vej - også hvad det gælder industriel stil. Og det er her, det bliver særligt usædvanligt og ukonventionelt: Når lyskilder f.eks. sidder helt cool i slutningen af vinklede rør, eller når lampeskærme er samlet i et trendy burdesign. Et absolut blikfang i en moderne loftstil og indretning!

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH