terrasselamper m

Terrasselamper

Stilfuld belysning med jordspydslamper, spots, solcellelamper og meget mere

Terrassen er for længst blevet en anden stue i mange hjem. Det er ikke mindre imponerende hvad angår belysning: denne er nemlig udstyret med den nyeste LED-teknologi, ofte endda med bevægelsessensorer. Dæmpbare lamper eller indirekte belysning skaber en hyggelig stemning om aftenen. Der er et bredt udvalg af terrassebelysning i forhold til stilarter - fra moderne, designer, smarte lamper til orientalsk og retro.


Kombinationen gør forskellen!

Det perfekte belysningskoncept til terrassen

For at udstyre terrassen perfekt til hyggelige sommeraftener er en kombination af forskellige typer lamper det bedste valg. Afhængigt af din personlige smag kan gulvlamper f.eks. bruges til at indramme terrassen, mens væglamper kan give ekstra lys, hvis det er nødvendigt. En gulvlampe ved siden af et bord eller et afstillingsbord vil også tilføre flair. Og glem ikke dekorativ stemningsbelysning - fra lanterner til lyskæder og bærbare bordlamper med genopladelige batterier!

Stemningsfuld indramning

Indbygningsspots til terrassen

Et nedgravet indbygningsspot kommer sjældent alene! De praktiske spots, der er forsænket i jorden ved terrassens yderkant, giver ikke kun en behagelig accentbelysning, men også en orienteringsmulighed. Dette gør overgangen til haven, som nogle gange er lidt lavere, synlig så ingen mister fodfæstet.

Eyecatcher par excellence

Væglamper til udendørs brug

Vores fineste designerudgaver med dristige farver, bombastiske størrelser, specielle overflader og materialer beviser, at væglamper til terrassen er ægte blikfang. Også stemningsfuldt, når mørket falder på: smarte lamper med farveskiftfunktion.

Gentænk lamper til udendørs brug

Tag stuens charme ud med gulvlamper

En type lampe er vigtig, hvis du vil gøre terrassen til en ekstra stue og udendørs opholdsrum. Gulvlampen! Gulvlamperne findes i alle tænkelige udformninger, med ledning eller endda med genopladelige batterier. Ved siden af spisebordet eller til indramning af terrassen. Gulvlamper er altid stilfulde, anderledes end den gængse udendørsbelysning og udstråler luksus på deres helt egen facon.

Rund stil-update

Lyskugler er et Must-have til terrassen

Kuglens geometriske form er en favorit blandt lampedesignere - også til udendørs brug. Uanset om det er som bordlampe, gulvlampe, pendel til den overdækkede terrasse eller en solcelledreven af slagsen med et jordspyd og til at sætte i græsplænen eller blomsterbedet - den klassisk tidløse kugle sørger for hyggelige lysaccenter på og omkring terrassen!Et nedgravet indbygningsspot kommer sjældent alene! De praktiske spots, der er forsænket i jorden ved terrassens yderkant, giver ikke kun en behagelig accentbelysning, men også en orienteringsmulighed. Dette gør overgangen til haven, som nogle gange er lidt lavere, synlig så ingen mister fodfæstet.

Med solens kraft

Stemningsfulde solcellelamper

Solcellelamper giver en hyggelig atmosfære på terrassen, altanen eller balkonen. Som bærbare lamper eller lanterner kan de placeres særligt fleksibelt på havebordet, jorden eller måske husmuren. Med et praktisk jordspyd kan nogle varianter også gøre sig godt i og pryde haven og ikke kun på terrassen.

Farve & flair

Med LED strips

LED strips er ideelle til altaner og terrasser, når det drejer sig om særlig virkningsfuld indirekte belysning. Som smarte varianter kan de lyse op i forskellige farver og dermed tage enhver havefest til nye højder. På trapper giver disse LED strips desuden sikkerhed og orientering i mørket.

Kreative highlights

Med lampioner rundt om terrassen

Hvis du ønsker at oplyse din terrasse indbydende i skumringen, kan du ikke undvære lanterner eller lampioner. Fra runde til cylindriske, fra hvide til farverige, de er perfekte til vægge og buske, gelændere eller som lysende sidekammerat til de hyggelige udendørs hjørner i haven eller på altanen.

Takeaway-chic

Lamper med genopladelige batterier er praktiske og elegante

Du skal bare placere lampen der, hvor der er brug for den - uden en stikkontakt. Lamper med genopladelige batterier giver denne form for bekvemmelighed. De ser ikke kun godt ud på terrassen. Som en dekorativ lysaccent på gulvet giver de de helt rette sommer vibes! Men vær opmærksom: Afhængigt af IP-beskyttelsesklassen bør lamperne ikke stå ude i regnvejr natten over!

Praktisk til haven

Stikkontaktsøjler

Intet er mere irriterende end for få stikkontakter. En løsning er praktiske stikkontaktsøjler, som kan placeres overalt i haven og naturligvis også på terrassen. Ud over stikkontakter til forskellige apparater, haveredskaber eller andet som tilsluttes er nogle modeller også udstyret med lys.

En kølig brise på terrassen

Ventilatorer til udendørs brug

Hvis det er meget varmt om sommeren, og der ikke er nogen brise i haven, sørger ventilatorer for behagelig afkøling - nemt betjent via fjernbetjening. Det eneste, du skal bruge for at kunne installere en sådan, er en overdækket terrasse eller balkon og en strømtilslutning. En ting som i øvrigt er praktisk at vide: Nogle ventilatorer har også lys indbygget!

Video preview image

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om terrassselamper og belysning

Hvor mange lumen bør belysningen på terrassen have?

Hvilken afstand skal jeg planlægge for indbygningsspots til terrassen?

Hvilken IP-beskyttelsesklasse har jeg brug for til terrassen (med og uden overdækning)?

Hvilke materialer er bedst egnede til terrassebelysning?