Industriel belysning
LAGERBELYSNING & INDUSTRIEL BELYSNING

Lagerbelysning til industribygninger

Industriel belysning har en betydelig indvirkning på produktivitet og sikkerhed. Optimeret lagerbelysning gør arbejdspladsen mere sikker og forbedrer medarbejdernes velbefindende. Desuden kan alle arbejdsprocesser udføres optimalt. Til dette formål anvendes flimmerfrie industrilamper med høj lysstyrke og en passende IP-beskyttelsesgrad samt sensorer og DALI-lysstyring afhængigt af de specifikke krav.

Bæredygtighed og energieffektivitet for industriel belysning

Vores professionelle, anvendelsesorienterede lysplanlægning vil også anbefale sofistikeret LED-lagerhalbelysning til industriel belysning. LED-industribelysning er økonomisk og bæredygtig, og det betaler sig på lang sigt at udskifte ældre belysningssystemer til LED.

Når vi planlægger belysning, tager vi blandt andet hensyn til

  • Korrekt placering og afstand mellem LED-armaturerne

  • Diffusor af høj kvalitet for lavt tab af lysstyrke og høj blændingskontrol

  • Interaktion med rummets arkitektur og refleksionsegenskaber

Nedhængte armaturer i industrihaller

Den tyske bygningsenergilov (GEG) og DIN V 18599 stiller klare krav om mere bæredygtighed i belysningen. Det tyske råd for bæredygtigt byggeri (DGNB e.V.) belønner lysstyringssystemer i sit pointsystem.

Skræddersyet lysstyring, f.eks. med sensorstyrede industriarmaturer, giver yderligere besparelsespotentiale. På den anden side forbedres medarbejdernes trivsel også i industriel belysning med HCL-kompatible armaturer, der tilpasser belysningsstyrke og farvetemperatur til den naturlige biorytme.

Arbejder med hjelm

Lovkrav til industriel belysning

Der er også mange lovkrav til industriel belysning. De er anført i ASR A3.4 og regulerer bl.a. visse minimumsbelysningsniveauer for specifikke arbejdsområder samt forskellige kvaliteter i hal- og lagerbelysning, f.eks. blændingsværdien.

Godt lys kræver professionel rådgivning

Vedligeholdelsesomkostninger for hal- og lagerbelysning

Når det gælder vedligeholdelsesomkostninger for industriel belysning, repræsenterer LED-armaturer en enorm forbedring. Konventionelle lyskilder som kompakte lysstofrør eller gasudladningslamper går hurtigt i stykker, bliver gule eller begynder at flimre. Vedligeholdelsesomkostninger

1. Materialeomkostninger til udskiftning af lamper og tilbehør

2. Arbejds- og vedligeholdelsesomkostninger

3. Garantibeskyttelse og -varighed

Repræsentation af beregning af vedligeholdelsesomkostninger

LED-halbelysning giver derimod vedligeholdelsesfrit lys i op til 30 år på grund af den lange levetid, og det er også betydeligt mere energieffektivt takket være et betydeligt bedre lysudbytte. Vores belysningsplanlægningsservice hjælper dig med at vælge et effektivt og økonomisk belysningssystem, der er skræddersyet til omstændighederne.

Lær vores produkter at kende nu

Levetid

LED vs. normal

LED'er af høj kvalitet har en levetid på op til 100.000 driftstimer og er op til 90 % mere energieffektive end konventionelle pærer/lyskilder. Sidstnævnte opnåede kun en maksimal levetid på omkring 1.000 timer og var også følsomme over for hyppig udskiftning.

Type lysstofrør Levetid (i timer) Lumen Brændetid (ved 60 timer/uge)
Glødepære 1.000 h 0,3 år
Halogenpære 2.000 - 4.000 h 0,6 - 1,2 år
Sparepære 10.000 h 3 år
LED-pære 15.000 -100.000 h 5 - 32 år
Kvalitet: Flimmerfri, ensartet, blændfri

Høj kvalitet er afgørende for industriel belysning. LED-halbelysning af høj kvalitet holder ekstremt længe og er derfor stort set vedligeholdelsesfri. Den har et betydeligt lavere forbrug, så der spares effektivt på omkostningerne, og den er flimmerfri, blændfri og giver et homogent lys.

HCL

Human Centric Lighting (HCL) henviser til industriel belysning, der tilpasser sig menneskers og dermed medarbejdernes naturlige biorytme. Lysets farvespektrum tilpasser sig automatisk sollysets spektrum: varm hvid om morgenen, kold hvid midt på dagen og solnedgangslys om aftenen. Denne efterligning forbedrer medarbejdernes velbefindende og produktivitet.

Netværksbaseret belysning i den industrielle sektor

DALI- og LED-halbelysning

DALI er et udbredt, pålideligt interface eller bus-system til styring af armaturer og harmonerer med moderne LED-teknologi. Konventionelle pærer blev ofte dæmpet ved hjælp af leading edge/trailing edge-fasedæmpere. I vores lysplanlægning understøtter vi integrationen af et DALI-system med specielle LED-drivere afhængigt af de individuelle omstændigheder og muligheder. Vi tilbyder også løsninger til DALI-styring via radio og gateways til kommunikation mellem DALI og forskellige intelligente bygningssystemer.

Kontaktformular

Databehandling som følge af brugen af vores kontaktformular er underlagt vores persondatapolitik.

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH