Betalingsmetoder

Betal sikkert og nemt med vores betalingsmetoder.

Kreditkort

Visa        

Komfortabelt og sikkert: Betalingen bliver gennemført ved debitering fra dit kreditkort (VISA, MasterCard eller Maestro). Du udfylder dit kreditkortnummer, gyldigheden og kontrolnummeret (ccv). Disse oplysninger bliver ikke gemt hos os, men bliver direkte overført til Adyen N.V. med en sikker 128-bit SSL-koding. Dit kreditkort skal være registreret af din bank for Verified by VISA og SecureCode-godkendelse for MasterCard. Autentificering med en personlig sikkerhedskode finder sted mellem dig og din bank på en sikker måde. Ved bestilling reserveres beløbet på dit kreditkort. Beløbet opkræves på kreditkortet umiddelbart efter at ordren er afsendt. Denne hurtige og enkle form for betaling er fri for ekstra gebyrer.

Debetkort/Maestro

Det er også muligt at gennemføre betalingen med debetkort (maestro). Når dine kortoplysninger og andre nødvendige oplysninger er opgivet, bliver betalingssummen trukket fra din konto. Ligesom ved kreditkortbetaling er denne betalingsform gebyrfri for dig.

Paypal

Hos Lampegiganten.dk kan du betale enkelt, hurtigt og sikkert med PayPal. Vælg PayPal som betalingsmetode i vores bestillingsproces. Derefter logger du dig ind med din e-mailadresse og dit PayPal password på din personlige PayPal-konto, og bekræfter beløbet.

Bestemmer du dig for PayPal bliver du videreført direkte til den side, via vores check out. Der logger du dig ind med dine adgangsoplysninger. Kontroller venligst dine adresseoplysninger. Afsluttende kontrollerer og bekræfter du din bestilling ved vores ordrebekræftelsesside. Vi modtager straks en betalingsbekræftelse fra PayPal og kan bearbejde din ordre omgående.

Har du endnu ikke en PayPal konto? Registrer din bankkonto hos PayPal med nogle få klik.

Det er altid omkostningsfrit for dig at betale med PayPal hos os.

Forudbetaling ved bankoverførsel 

Klassikeren: Enkel og uden ekstra gebyrer. Med betalingsmetoden forudbetaling foretager du en forskudsbetaling. Varerne reserveres til dig i fjorten dage. Beløbet overføres ganske enkelt til Lampegigantens konto. Vores bankoplysninger og det ordrenummer som skal angives fremgår af ordrebekræftelsen. Efter at vi har modtaget din betaling af det pågældende beløb på vores konto, bliver din bestilling sendt afsted omgående. Såfremt vi har artiklen på lageret, vil den leveres i løbet af 3-6 hverdage. Hvis der ikke er modtaget en betaling inden for de fjorten dage, annulleres reservationen af varerne, og ordren annulleres automatisk.

Klarna Faktura

Klarna Faktura

Klarna Faktura gør det enkelt, fleksibelt og trygt for dig at handle på internettet. Du behøver ikke at opgive kortinformationer, og du betaler altid efter, at du har modtaget dine varer. For at kunne bruge Klarna Faktura, må du være fyldt 18 år. Betaling med Klarna faktura er kun tilgængelig for privatpersoner.

Fordelene med Klarna Faktura: du får varen hjem før du betaler, du har altid 14 dages betalingstid og du behøver aldrig udlevere kortoplysninger. Fakturaen kan downloades på Klarna.dk og det er mulighed for delbetaling.

Se Klarna for mere information.

Apple Pay

Apple Pay

Vi tilbyder betalingsmetoden Apple Pay - en sikker og bekvem mobilbetalingsløsning, der giver Apple-brugere en effektiv og problemfri shoppingoplevelse.

Når du har tilføjet dit kredit- eller debetkort til Wallet-appen, kan du begynde at bruge denne betalingsmetode i onlinebutikker, der bruger Apple Pay. 

For at gennemføre din transaktion hos Lampegiganten.dk med Apple Pay skal du vælge Apple Pay som betalingsmetode i betalingsprocessen og afgive din bestilling ved at klikke på Apple Pay-knappen på bekræftelsessiden. Du vil derefter blive bedt om at indtaste din adgangskode eller bruge Face ID til at godkende transaktionen, uden at du behøver at indtaste dine kortoplysninger igen.

Fandt du ikke et svar?

Her ser du flere muligheder.


Har du spørsmål om betalingsmetoderne eller din faktura?


Ønsker du at ændre betalingsmetode eller fakturaadresse på en allerede gennemført ordre? Find svarene på disse spørgsmål og alt der vedrører betaling i vores ofte stillede spørgsmål (FAQs).

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH