RÅDGIVNING
udendorslamper-med-kamera

Udendørslamper med kamera Ekstra komfort og sikkerhed via multifunktionelle produkter

Udendørslamper med kamera er multifunktionelle enheder: De oplyser områder klart og sikkert med energieffektive LED'er, overvåger med sensorer og video og er også et intercom-system. De udendørs kameraer er integreret i hjemmets Wi-Fi-netværk. Man kan derfor få adgang til sit kamera fra et hvilket som helst sted via en smartphone-app.


Hvad er fordelene ved udendørslamper med bevægelsessensor og kamera?

Belysning af hus & gårdsplads

Belysning af hus & gårdsplads

Udendørslamper med kameraer har alt efter produkt en lysstyrke på flere 1.000 lumen. Dette sikrer en fremragende belysning af området.

Sensorstyret overvågning

Sensorstyret overvågning

Takket være Wi-Fi-forbindelsen sender kameraer med sensorer straks en push-besked til smartphonen, når bevægelsessensoren aktiveres.

To-vejs-kommunikation

Tovejs- kommunikation

Når postbuddet eller gæsterne ankommer, kan der straks tages kontakt via det integrerede intercom-system - selv fra ferien.


Hvad skal man være opmærksom på ved udendørskameraer med lys?

Wi-Fi forbindelse

Wi-Fi forbindelse

Udendørslamper med kamera bliver tilsluttet det trådløse internet. Før installationen skal det kontrolleres, om forbindelsen når denne del af huset.

SD-kort påkrævet

SD-kort påkrævet

Der er ofte brug for separate SD-kort på op til 64 GB for at optage videoer i høj opløsning. Disse medfølger ikke.


Ekstra kameraovervågning omkring huset

Hvis der allerede er sørget for god udendørsbelysning, kan det betale sig at opsætte et kamera som ekstra sikkerhed. Til dette formål anbefales kamerasæt til udendørs brug, der er batteridrevne. Selv om disse produkter ikke tilbyder orienteringsbelysning som en udendørslampe, har de ofte et lille spotlight, der gør det muligt at optage i høj opløsning, selv om natten.


Anvendelsessteder for udendørslamper med kamera

Hoveddør

Ud over indbrudssikring giver placeringen ved hoveddøren mulighed for at kommunikere med besøgende og postbud samt optimal oplysning af eventuelle trappe eller dørtrin og gør det let at finde nøglehullet.

Indkørsel

Overvågningen af garageporten øger indbrudssikringen. Desuden giver det sensorstyrede lys optimal orientering, når du kører ind i garagen eller pakker eller tømmer bilen.

Terrasse

Terrassedøre og glasfacader er hyppige mål for indbrudstyve. Lys med høj intensitet afskrækker uønskede gæster og opfylder også den funktion en normal udendørslampe har.

Have

Indbrudstyve kan forsøge at trænge ind i huset fra forskellige steder. Med detektionsvinkler på op til 180° og rækkevidder på op til 10 m er det nemt at overvåge haven med en projektør 2.000 lumen monteret på facaden. Ofte kan mindre også gøre det.


Regler for videoovervågning

Anvendelsen af udendørs kameraer med lys er bundet til en række juridiske rammebetingelser. Ifølge dansk lovgivning må man gerne overveje sin egen grund, så længe kameraet kun filmer ens eget grundstykke er det helt lovlligt. Det påkræves ikke, men man kan med fordel gøre opmærksom på overvågningen med et skilt eller et klistermærke så besøgende på ejendommen, f.eks. postbude eller gæster (også de uvedkommende), informeres om, at ejendommen er videoovervåget. Skulle kameraet filme et sted, hvor der er aldmindelig færdsel, af f.eks. postbud, skraldemænd eller ligneden er en mærkning dog påkrævet. Sørg også for at følge producentens anvisninger og orientere dig om de lokale bestemmelser.

Hvad er tilladt?

  • Filmning af din egen ejendom

Hvad er forbudt?

  • Filmning af naboejendommen

  • Filmning af gader og fortove

  • Ulovlig filmning af personer

En vigtig bemærkning: Hvis kameraet optager en indbrudstyv, må videoen ikke offentliggøres på internettet som en privat efterlysning. Optagelserne skal indleveres til politiet!


Hvad skal man være opmærksom på ved udendørskameraer med lys?

Direkte tilslutning

Batteridrevet

Med stik


Hvordan beskyttes udendørs kameraer mod vejr og vind?

For at kunne modstå de skiftende vejrforhold udendørs er udendørs kameraer udstyret med IP44 eller højere, og materialet er særligt temperaturbestandigt. Præcise oplysninger om det pågældende produkt findes i produktdetaljerne.

Findes der integrerede / skjulte kameraer?

I henhold til de juridiske betingelser skal besøgende på ejendommen altid gøres opmærksom på videoovervågning. Der findes dog også langt mere diskrete kameraer, f.eks. i dørklokken.


Sammenligning af udendørskameraer med lys

XLED Cam 1
Smartlight 7869 750
Smartlight 7892 750
Mærke Steinel Konstsmide Konstsmide
Lysstyrke 2.200 Lumen 2.400 Lumen 800 Lumen
Beskyttelsesklasse IP44 IP54 IP54
Strømforsyning Tilsluttet til strømnettet Tilsluttet til strømnettet Stik
Netværkstilslutning Wi-Fi Wi-Fi Wi-Fi
En radio-bridge kræves X X X
Justerbar Ved montering Ved montering Ved montering
Bevægelsessensor
Integreret mikrofon
Nattesynsfunktion X
Indbygget sirene X
Hukommelseskort inkl. 8 GB SD-kort max. 64 GB – ikke inkluderet max. 64 GB – ikke inkluderet
Stemmestyring X X X
XLED Cam 1 Smartlight 7869-750 Smartlight 7892-750

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH