LAMPESERIER

Skandinavisk ynde

Lampeserier fra Umage

UMAGE - det raffinerede brand fra Danmark står for æstetik, enkelhed og funktionalitet. Et håndplukket team af designere omkring stifter og creative director Søren Ravn Christensen designer armaturer, der bærer Københavns urbane charme og den skandinaviske naturs karakteristika i sig.


Asteria serien

En minimalistisk milepæl: Asteria-serien virker næsten vægtløs med sit slanke udseende. LED-lyskilden giver takket være den stilfulde skærm et blændfrit lys og supplerer armaturets moderne karakter perfekt. Fås i forskellige farver og som mobil bordlampe med genopladeligt batteri..

Asteria bordlampe

Opdag nu

Asteria gulvlampe

Opdag nu

Asteria pendellampe

Opdag nu


Eos serien

Eos-serien har noget besnærende over sig, dette takket være brugen af ægte gåsefjer. Harmoniske farver understreger armaturernes unikke karakter. Lyset falder blødt og blidt ud i rummet og giver det en hyggelig stemning. Fås i mange forskellige farver og størrelser.

Eos gulvlampe

Opdag nu

Eos bordlampe

Opdag nu

Eos pendellampe

Opdag nu


Aluvia serien

Aluvia-serien er det andet naturinspirerede design fra Søren Ravn Christensens hånd. De trigonale blade er fremstillet af aluminium, hvilket gør armaturet let, robust og af meget høj kvalitet. Som en lysende blomst skaber Aluvia legende lys- og skyggeeffekter, der virker næsten levende. Med udgaver i mange farver og størrelser beriger Aluvia enhver indretning.

Aluvia pendellampe

Opdag nu

Aluvia gulvlampe

Opdag nu

Aluvia bordlampe

Opdag nu


Clava serien

Clava-serien udstråler et strejf af retro med sin stilfulde lampeskærm i metal. I træudgaverne bliver det naturlige materiale til et udsøgt element i boligindretningen. Under alle omstændigheder skaber skærmen en særlig lysstemning. Clava fås i forskellige farver og størrelser, f.eks. passende til stuen, køkkenbordet eller gangen.

Stor Clava pendellampe

Opdag nu

Clava Dine træ

Opdag nu

Clava væglampe

Opdag nu


Silvia serien

Et design fuld af lysende poesi af UMAGEs grundlægger Søren Ravn Christensen: Den blomstrede Silvia-serie, der er inspireret af den sydeuropæiske natur, er allerede en klassiker med sin karakteristiske skærm af trekantede lameller og den derfrakommende markante lysafgivelse. Silvia fås i mange farver og størrelser og er en berigelse for ethvert hjem.

Silvia gulvlampe

Opdag nu

Silvia pendellampe

Opdag nu

Silvia bordlampe

Opdag nu


Andre unikke lampeserier
fra UMAGE

Ribbon

Opdag nu

Chimes

Opdag nu

Hazel

Opdag nu

Acorn

Opdag nu

Jazz

Opdag nu

Carmina

Opdag nu

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.