Udendørslamper i rustfrit stål

Robuste havelamper med stil

Udendørslamper af høj kvalitet i rustfrit stål overbeviser med en lang række fordele: De er forholdsvis modstandsdygtige over for korrosion, meget stabile og temperaturbestandige. Desuden er de ekstremt nemme at rengøre. Sidst men ikke mindst taler deres udseende for sig selv. Uden tvivl er armaturer i rustfrit stål med den nyeste LED-teknologi den bedste løsning. De er energibesparende, kan tåle mange tænd/sluk og giver 100 % lys, så snart de er tændt. I drift holder de op til 50.000 timer.


Udendørs væglamper
i rustfrit stål

Udendørs væglamper i rustfrit stål kan fungere for sig selv eller flere side om side. Det er vigtigt, at lamperne er monteret ca. 5 cm over øjenhøjde, dvs. normalt mellem 1,70 m og 1,80 m. Med blændfri diffusor undgås desuden, at lyset forstyrrer øjnene.

Se mere

Up- & down lights

Når de er slukkede, er disse armaturer i rustfrit stål diskrete og upåfaldende. Om aftenen udfolder de deres fulde potentiale: med smukt formede lyskegler, der pryder husmuren opad og nedad - en dekorativ lyseffekt på facaden!

Se mere

Udendørsvæglamper med bevægelsessensor

Hvis du ønsker, at lyset skal tændes omkring huset, når du går ud om aftenen - også for at afskrække indbrudstyve - er væglamper med skumringssensor og bevægelsessensor ideelle. De lyser, når der er brug for det - med moderne LED-teknologi opnås øjeblikkeligt 100 % lysstærke og lamperne er energibesparende på samme tid!

Se mere

Husnummerlys

Husnummer og lampe i ét - postbuddet og gæsterne vil være dig taknemmelige! Det hele er lavet af robust, vejrbestandigt rustfrit stål, og belysningen ved indgangen er perfekt. Udstyret med en skumringssensor og en bevægelsessensor lyser lampen præcis, når en person er på vej til husets indgang.

Se mere

Udendørs spots
i rustfrit stål

Havebelysning i rustfrit stål kan ikke kun sætte trapper, stier eller husmure stilfuldt i scene om aftenen, men også belyse blomsterbedet eller hækken stemningsfuldt i tusmørket. De dekorative og praktiske spotlights kan tilpasses efter individuelle præferencer.

Se mere

Solcellelamper
i rustfrit stål

Solcellelamper af rustfrit stål har overbevisende fordele: De kræver ingen strømtilslutning og kan derfor installeres hvor som helst - helst et sted med godt med sollys om dagen. Da de drives af solen, skåner de både pengepungen og miljøet på én og samme tid!

Se mere

Vejlamper
i rustfrit stål

De er det absolutte must-have til havestier: stibelysning eller vejlamper i robust og vejrbestandigt rustfrit stål! De fås i mange forskellige design og forvandler haven til et stemningsfuldt sted om natten og aftenen. Udstyret med en bevægelsessensor lyser de altid rettidigt stier, have, indkørsel eller gårdsplads op, når folk nærmer sig.

Se mere

Sokkellamper
i rustfrit stål

Sokkellamper i rustfrit stål gør sig allerbedst, når de omkranser terrassen. Men de giver også et harmonisk lys i vejkanten, omkring blomsterbedet eller langs indkørslen eller gårdspladsen og sikrer dermed den bedste orientering i mørket.

Se mere

Indbygninslamper
i rustfrit stål

De fås ikke kun som små runde eller firkantede spots. Indbygningslamper i rustfrit stål fås også i andre rektangulære eller endnu mere komplekse versioner. Da de normalt udsættes for regn uden beskyttelse, anbefales en beskyttelsesgrad på IP67 eller højere. Så står intet står i vejen for belysning der kan nydes.

Se mere

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.