Dekorationslamper til sommerterrassen

Lysstemning under åben himmel

Endelig er det igen blevet tid til at tilbringe tid udendørs - helst i godt selskab i ens egen have. For at skabe den rette stemning til hyggelige sammenkomster om aftenen kan sommerterrassen udstyres med mangeartede belysningsideer - især med solcellelamper for at spare energi og beskytte miljøet. Tip for at øge hyggefaktoren: varmhvidt, indirekte eller endda dæmpbart lys. Og for at få endnu mere farve, sjov og komfort, når der skal slappes af om sommeren, er smarte lamper et must-have.

Stemningsfulde terrasselamper

Giv udendørsarealerne det rette lys

Hvis du har et hyggeligt udendørs opholdssted, kan du se frem til varme sommeraftener. Især hvis du har udstyret denne "udendørs stue" med terrasselamper, der giver den et ekstra element. Fra gulvlamper i naturlig stil til solcellelamper - til den perfekte afslutning på dagen i det fri har vi det hele - og selvfølgelig altid med den rette IP-beskyttelsesgrad til udendørs brug.

Til terrasselamperne

Dekorationslamper bring fun

Feststemning på terrassen

Ligesom i stuen indendørs bør de udendørs opholdsarealer også have mange lyskilder. Dekorative lamper som blikfang bør helt sikkert stå højt på listen. Særligt populære til at skabe en feriefornemmelse derhjemme er tropiske frugter og kaktusser, der lyser farverigt.

Tip: Med genopladelige batterier kan de dekorationslamperne placeres særligt fleksibelt - perfekt til alle, der elsker kreativ og varieret belysning!

Til de dekorationslamperne

Must have bærbare lamper

Mobilt lys som ledsager til sommeren

For at gøre den varme tid på året særlig stemningsfuld og mindeværdig er bærbare lamper med genopladelige batterier et must-have på sommerterrassen. Når du går gennem haven, kan du nemt tage dem med dig - som praktiske orienteringslamper. Og også på terrassen kan de hurtigt skifte fra at være placeret på havebordet til ved den udendørs sofa eller havebænk.

Til de bærbare lamper

Lyskæder og lanterner

Dekorativ belysning på sommerterrassen

Med lyskæder, lanterner og lignende kan du sprede en munter feriestemning i sommerhaven. Ved skumringen kommer de dekorative belysning til sin ret. Lyskæderne fås i retro-stil med lyskilder som den gamle glødepære, med hyggelige papir- og plastiklanterner eller i trendy naturlig stil med bambus og rattan - særligt bæredygtigt med et solcellepanel.

Til lyskæderne

Hyggelige LED-lys

Flimrende lysstemning

Midt på sommeren er de endeløse aftener på terrassen næsten lige så skønne som en ferie i sydpå! For at gøre det rigtig hyggeligt er flimrende LED-vokslys et stemningsfuldt højdepunkt. Med LED-lys er fornøjelsen uden den mindste risiko for brand. Bedragerisk ægte og klar til brug i timevis takket være energibesparende LED'er.

Til LED-lysene

Bordlamper til hyggelige stunder udendørs

Spis udenfor i den smukkeste lyssætning

Aftensmad i det fri med familie og venner - det er sommer når det er bedst! For at sikre, at spisebordet - eller endda sidebordet ved den udendørs sofa - ikke forsvinder i tusmørket, er bordlamper det perfekte valg af lampe. Bordlamperne findes i stilfulde former og har et designmæssigt udtryk, der passer godt på altanen og terrassen. Endnu mere fleksibel med et solcellepanel eller genopladeligt batteri!

Til bordlamperne

Pendellamper giver lounge-feeling

Særligt praktisk: med genopladeligt batteri eller solcellepanel

En pendellampe kommer på tale, når der er et udhæng eller bjælker at hænge den op på. Terrassen er derfor prædestineret hertil. Med hensyn til design, findes der et stort udvalg, og der findes endda smarte modeller med farveskift-funktion. Særlig smart: genopladelige pendellamper med genopladelige batterier eller miljøvenlige solcellepaneler. Hæng dem op i det nærmeste træ, tænd og nyd lyset!

Til pendellamperne

Hyggelige gulvlamper til udendørs brug

Sådan tager du stemningen fra stuen med ud

Det, der fungerer i stuen, er også noget, der passer til terrassen. Gulvlamper i alle de mest trendy stilarter pryder vores terrasse i sommermånederne. Vi kan i stigende grad undvære ledninger og stikkontakter. Det kan vi fordi udendørs gulvlamper allerede fås med genopladelige batterier. Der findes også modeller med solcellepanel - alt sammen i en bæredygtig ånd.

Til gulvlamperne

Væglamper som lysende blikfang

Belysning til den udendørs lounge

Væggen på terrassen og balkonen giver perfekte betingelser for hyggeligt lys om aftenen. Du skal blot placere borde og stole nedenunder og nyde samværet med venner og bekendte i det fri, når mørket falder på. Den gode nyhed er, at væglamper nu også fås med praktiske, energibesparende solcellepaneler, dvs. at der ikke er behov for nogen elektrisk installation.

Til væglamperne

Sparetips

Af hensyn til miljøet og din pengepung bør du indarbejde et par grundlæggende sparetips i planlægningen af belysningen til din personlige udendørs lounge. Startende med energibesparende LED-lamper til praktiske bevægelsessensorer og skumringssensorer til solcellelamper - potentialet er stort.

Flere sparetips

Stilarter til at tage terrassebelysningen til nye højder

Fra vintage stil til naturlig flair

Det er ikke kun i hjemmets rum indendøre, at den personlige smag og indretningsstil kan komme til udtryk med de rigtige lamper og tilbehør. Din yndlingsstil kan også udleves og fejre sin sejrsgang på terrassen. For eksempel med lysideer i hyggelig skandinavisk stil eller med rustik vintage-flair.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om sommerterrassen

Bliv inspireret

Tag os på Instagram for at dele idéer og inspiration. Dit billede kan snart være at finde her.
Du kan finde flere oplysninger her.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.