Slow interior
Autentisk, tidløs, bæredygtigt

Bevidst valg af møbler af høj kvalitet, der passer til ens egen smag og er så tidløse, at de vil holde i mange årtier. Ikke at jage efter alle trends, men at fokusere på evergreens, der bliver mere attraktive med årene - det er kendetegnende for den langsomme interiørtrend. Baggrunden er dybtgående og har lige så meget at gøre med bæredygtighed som med mindfulness og at sætte forbrugstempoet ned at gøre.


Sirligt håndarbejde

Slow Interior-trenden fokuserer på produkter af høj kvalitet, der er kendetegnet ved en transparent produktionsproces og retfærdige produktionsforhold. Produkternes autenticitet spiller også en stor rolle: traditionelt håndværk er et vigtigt nøgleord her, f.eks. med håndlavet papir.

Se mere

Tidløse design af høj kvalitet

Begrebet bæredygtighed er på mange måder forankret i slow interior-trenden: Et armatur kan f.eks. være en langvarig følgesvend i ens eget hjem takket være dets høje kvalitet og tidløse design. Der er ingen grund til ofte at skille sig af med udtjente armaturer - de mest populære lamper kan endda gå i arv.

Se mere

Made in Germany

En lampe kan også være bæredygtig med hensyn til produktionssted. Her er det vigtigt at lokalisere værdikæden i sin egen region. Det betyder, at lange transportveje kan undgås. Lamper fremstillet i Tyskland er derfor et godt valg for tilhængere af Slow Interior-bevægelsen.

Se mere

Conscious Shopping

"Ansvarlig shopping" lyder devisen for Slow Interior-trenden. Mottoet "less is more" beskriver bevægelsens filosofi meget godt. Da målet er at finde langvarige ledsagere i form af møbler og indretningsobjekter, herunder lamper, bør disse være så tidløse, at de ikke er bundet til en flygtig modetrend.

Se mere

Harmonerende stilarter

Slow Interior-trenden lever af bevidste valg. Paralleller til purisme eller minimalisme kan bestemt ses, selv om slow interior ikke nødvendigvis behøver at passe ind i dette mønster. Japandi-trenden fokuserer også på en puristisk feel-good-atmosfære: et strejf af slow living à la Wabi Sabi!

Se mere

Paralleler til den skandinaviske minimalisme

Fokus på det væsentlige, som det er tilfældet med slow interior trenden, er også et kendetegn for den, ofte minimalistiske og nedtonede, skandinaviske indretningsstil. Også her er der fokus på naturlige materialer og klare former - ofte ledsaget af et tidløst design, som man aldrig bliver træt af.

Se mere

Vedvarende råmaterialer

I den slow interior-bevægelsen er der fokus på en omhyggelig brug af vores ressourcer. Intet er mere indlysende end at satse på vedvarende råmaterialer som bambus, rattan eller træ. Brugen af brugte genstande - f.eks. et gammelt græshegn som lampestolpe - er også mere end velkommen.

Se mere

Zero waste produktion

Moderne teknologi gør det muligt: Lampedesign kan nu fremstilles uden at der overhovedet opstår affald. Brugen af en 3D-printer giver mulighed for nøje afpasset og tilrettelagt produktion ved hjælp af biomateriale, der er fri for giftstoffer og olie og består af vedvarende råmaterialer.

Se mere

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.