RÅDGIVNING

Philips Hue bevægelsessensor og skumringssensor

For mere sikkerhed i den mørke tid på året

Når dagene bliver kortere igen, og solen allerede går ned om eftermiddagen, bliver behovet for funktionel belysning endnu større. Lys, der tændes automatisk, når du kommer hjem, giver en merværdi for dig selv, men også for gæster, der kommer på besøg. Og potentielle indbrudstyve får deres planer forpurret. Indbrudstyvene flygter, før der kan ske noget!


Smart-Home-komfort:
indendørs sensor

Den kompakte, batteridrevne indendørs bevægelsessensor fra Philips Hue gør det legende let at eftermontere automatiseret belysning. Den forbindes med de ønskede lamper via en app, rettes til alt efter placering - og straks reagerer lamperne på bevægelse på mindre end 0,5 sekunder. Tilpasset lysforholdene i rummet takket være den integrerede dagslyssensor. Sensoren kan for eksempel bruges til belysning i køkkenet eller gangen eller til indbrudssikring.

Praktisk styring af belysningen og afskrækkelse af indbrudstyve

Philips Hue-bevægelsessensoren kan nemt integreres i dit smart home-system. Sensoren kan bruges til at styre belysningen indendørs og udendørs. F.eks. lyset ved indgangen til huset, omkring hoveddøren og i gangen. Det vil afskrække en potentiel indbrudstyv, fordi det vil se ud som om, at der altid er nogen hjemme.Hvorfor en separat Philips Hue bevægelsessensor?

Den separate Philips Hue Outdoor bevægelsessensor tilbyder flere fordele i forhold til en sensor, der er fast indbygget i en lampe, og den muliggør overvågning skræddersyet til den enkelte ejendom. Derfor findes der ingen Philips Hue udendørslamper med bevægelsessensorer. Hver udendørslampe fra Philips Hue kan kommunikere med den separate bevægelsessensor. Fordelene er:

  • Anvendelsesorienteret positionering af bevægelsessensoren separat fra lampen for eksempel i forhold til højde, på et hjørne eller i begyndelsen af indkørslen

  • Flere bevægelsessensorer kan anvendes til én og samme lampe, hvorved omfattende overvågning er mulig

  • Hvis den separate bevægelsessensor eller lampen er defekt, behøver man kun udskifte én komponent

  • Philips Hue Outdoor bevægelsessensoren kræver ikke en ekstra strømtilslutning

For at vores gæster skal føle sig velkomne

Med Philips Hue-bevægelsessensoren vil du altid føle dig velkommen i dit eget hjem, og det samme vil dine gæster. Du kan individuelt bestemme, hvilke lys der skal aktiveres af sensoren. Indstillingerne kan også vælges individuelt, så du kan vælge det komplette belysningsscenarie, der vil fungere som en velkomstkomité i fremtiden.

Smart udendørs belysning til bevægelsessensoren

Nem installation og praktisk skumringssensor

Den batteridrevne bevægelsessensor kan nemt installeres overalt i, på og omkring huset. Det kan hænges fleksibelt på lige vægge eller i hjørner - de tilhørende beslag er inkluderet i leveringen. Den integrerede dagslyssensor sørger for, at de forbundne lamper indendørs og udendørs kun tændes, når der ikke længere er tilstrækkeligt dagslys. På den måde undgås unødvendigt strømforbrug.

Til alle vejrforhold

Philips Hue udendørs bevægelsessensoren er designet specielt til udendørs brug og er blevet testet intensivt for at sikre optimal ydeevne. Philips Hue-bevægelsessensoren er IP54-klassificeret, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vandstænk fra alle retninger. Regn og andre vejrforhold kan ikke beskadige sensoren.

Smarte udendørslamper til sensoren

Glem ikke: Philips Hue bridge

Hvis du vil styre dine lamper, herunder sensoren, via smartphone og tablet med Philips Hue-appen, skal det hele være forbundet til en bridge. Når alle komponenter er integreret i Hue-systemet, kan du også bruge andre styringsmuligheder. En lysdæmper eller stemmestyring - afhængigt af dine personlige præferencer.

Flere Philips Hue produkter
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.