Lys til at falde i søvn og sove med

Natlamper til børn og babyer

Alle forældre ønsker, at deres børn får en god nattesøvn. Men det formodede monster under sengen kan være et problem for mange børn. En sød natlampe, der spreder et diskret varmt og blødt lys i rummet og samtidig er sød nok til putte med som en plysbamse, vil fjerne frygten på ingen tid. Og orienteringslys, der lyser blødt, når der registreres bevægelse, gør det også lettere at gå hen til den grædende baby uden at skulle, famle sig vej eller tænde for belysningen i rummet.


Det farverige udvalg af natlige ledsagere

Batteridrevne natlamper med børnevenlige motiver

For mange børn er det ikke let at falde i søvn i mørke. En dæmpbar natlampe med et gyldent lysende dyremotiv bringer et varmt og trygt skær ind i børneværelset og kan programmeres med en timer og automatisk slukning, f.eks. til at falde i søvn inden for en time. Hvis en sådan batteridreven lampe tager plads i sengen på linje med bamserne, er det naturligvis viktigt at en sådan er både stød- og brudsikker. Og det vigtigste er, at disse lamper fungerer nemt og bekvemt med et genopladeligt batteri, så du undgår ledningsrod ved sengen. Natlamper med farveskiftfunktion giver variation.


Natlamper med skumringssensorer

Orienteringslys vs natlys

Orienteringslyset, der automatisk tændes om aftenen takket være skumringssensoren, er ikke kun praktisk for større børn, men også for forældre, der ønsker at se til babyen eller småbørn om natten. Me denne funktion kan rummet ændres uden ekstra anstrengelser og uden at skulle tænde lyset i rummet. En orienteringslampe er normalt fastgjort til døre, sengekanter eller stikkontakter. En LED-natlampe med varmhvid lysfarve kan også placeres ved barnets seng, hvis det behøves.


Jeg ser stjernehimlen!

Natlamper med projektion

Projektions-natlamper er en sand fornøjelse for små børn. For med dem stråler stjernehimlen - eller gerne andre motiver som f.eks. små hjerter - op på væggen og loftet. Disse fascinerende lysspil skaber en følelse af fred og tryghed og gør det lettere at falde i søvn. Dette natlys kan tændes via en touchsensor, og en funktion med automatisk slukning sikrer at mørket falder på, når det er tid til at falde i søvn.


FAQ: Ofte stillede spørgsmål om natlamper til børn

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.