Moderne belysning

Fra nordisk stil til industriel stil

Moderne belysning har mange facetter: På den ene side den innovative LED-teknologi, filigranarmaturdesign og minimalistiske designkreationer. Men stilarter, der i øjeblikket er i mode, er også moderne. For eksempel "Scandi chic" med træelementer eller vintage stil. Den industrielle loftstil er også igen at finde og får en revival. Populære farver som sort og hvid eller sort og guld er også moderne.

Iøjnefaldende loftslamper

Almen belysning i forskellige stilarter

Afhængigt af personlige præferencer findes loftslamper i en alverdens design og med en bred vifte af materialer fra træ til guldfarvede metaller i en moderne indretning. Også populært: moderne krystal-loftslamper. Muligheden for dæmpning er meget populær.

Alle loftslamper

Moderne lysekroner

Elegante højdepunkter med stil

Lysekroner er ikke forbeholdt strandvejens villaer. Deres moderne udgaver passer også glimrende ind i belysningskonceptet i selv en lejelejlighed eller andelsbolig. Det er ikke boligarealet og ej heller pengepungen som står i vejen for en lysekrone i lofte. Fra varianter i rustfrit stål til modeller med gylden finish til lysekroner med krystalprismer - der findes noget for enhver smag og stil!

Alle lysekroner

Must-have gulvlamper

Fra træ til guld - topmoderne!

De er lavet til læsehjørnet: Moderne gulvlamper i alle deres facetter ser godt ud ved siden af sofaen eller lænestolen. De bringer et strejf af nordisk stil ind i indretning med træelementer og enkelte design. Modeller med guldelementer går mere i retning af Art Deco.

Alle gulvlamper

Filigrane bordlamper

Blikfang til enhver kommode

De kan bruges til at kreere storslåede belysningshøjdepunkter i lejligheden: Moderne bordlamper skaber flair med kreative skærme lavet af glas og elementer i guld og messingtoner. Det bliver endnu mere hyggeligt, når det varmhvide lys dæmpes og sætter stemningen.

Alle bordlamper

Bærbare bordlamper

Moderne, trådløse batterilamper

Bordlamper med genopladelige batterier er absolutte musthaves, når det kommer til belysning. Hvis batteriet er opladet, kan du klare dig i mange timer uden stikkontakt og en sådan lampe kan placeres hvor som helst - på sidebordet, på kommoden eller i gæsteværelset.

Alle batteridrevne bordlamper

Yndefulde pendellamper

Delikate lysobjekter, meget moderne

Det mest vante sted vi finder hænge- eller pendellamper er over spisebordet. Her sikrer de godt lys til hyggestunder og køkkenarbejdet. De moderne pendellamper imponerer med materialer i høj kvalitet. Udgaver med krystalelementer giver en masse glamour, mens dem med træ og glas også er populære og i høj kurs, både hvad angår design og funktion.

Alle pendellamper

Væglamper som blikfang

Belysning i øjenhøjde

Væglamper i moderne design udfolder deres virkning direkte i vores synsfelt. Afhængig af materiale og form skabes vidunderlige lysspil på væggene. Guld, messing og sølvfarver er særligt populære - og de lamper som kan betjenes direkte med en kontakt på lampen selv.

Alle væglamper

Komfortable senge- og natbordslamper

Tænd og sluk med touchfunktion

At skulle fumle efter en switch om natten er alt andet end behageligt. Derfor er moderne sengelamper udstyret med en berøringsfunktion, der kan tænde og slukke for lyset og endda kan dæmpes med et tryk på en knap.

Alle natbordslamper

Moderne køkkenlamper

Funktionel og dekorativ på én og samme tid

Afhængigt af deres placering skal køkkenlamper opfylde forskellige krav: Som almen belysning giver de stærkt lys i loftet. Som en pendellampe over bardiske eller køkkenøen eller underskabslampe over bordpladen, ledsager de chefkokke, store som små, i deres element med målrettet belysning.

Alle køkkenlamper

Moderne soveværelseslamper

Must-have, når det kommer til hygge

Rundt om sengen byder der sig en bred vifte af anvendelsesmuligheder for moderne soveværelsesbelysning. Lampetyperne, hvortil der udover den klassiske natbordslampe også kan medregnes pendel- og væglamper over sengebordet, der ligeså er velegnede til aftenlæsningen. Samtidig er stemningsbelysning med smarte lamper, dæmpbare loftslamper til den generelle belysning og LED strips til tøjskabet andre moderne løsninger.

Alle soveværelseslamper

Moderne stuebelysning

Sofaen i det rette lys

Sofalandskabet og læsehjørnet bliver endnu mere komfortabelt med attraktiv. moderne belysning. Væg-, pendel- og gulvlamper er alle velegnede til at skabe stemningsbelysning med den rette varmhvide lysfarve og dæmpning.

Alle stue-lamper

Moderne spisestue lamper

Lysende flair til det hyggelige bord

Det hyggelige spisebord som hjertet i rummet tager sig absolut indbydende ud i lyskeglen fra en stilfuld, moderne pendellampe. Afhængigt af bordets form passer forskellige lamper - jo mere rektangulær, jo mere mening giver en aflang model - gerne med flere lyskilder.

Alle spisestue-lamper

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.