Must-have messing lampe

Stemningsfuld lyssætning med glamourfaktor

Lamper i messing er et ægte blikfang i en moderne indretning. I kombination med varmhvidt lys skaber de en hjemlig atmosfære. Materialet gør sig lige så godt i enkle, puristiske designs som i antikke, legende eller retro designs. I kombination med glas fremhæves messingens ædle effekt desuden på skønneste vis.

Stilrene gulvlamper

Messing: Passer ind i enhver indretning

Gulvlamper i messing giver deres helt egen flair til hjemmet! Med hensyn til design er de alsidige og ikke begrænset til én stil. Materialet virker ligeså godt i en indretning i minimalistisk stil som i et trendy materialemiks med marmor eller opalglas.

Imponerende bordlamper

Charmerende accentbelysning

Bordlamper i messing giver et elegant præg til indretningen og giver takket være de reflekterende overflader et betagende lysudfald i hele rummet. Helt in: Messing fra skærm til stel i spændende designs.

Udtryksfulde loftslamper

Lamper i messing i kombination med glas

De sørger ikke kun for god almenbelysning fra oven, men bidrager også som en vigtig komponent til den samlede indretning. Loftslamper, der på elegant vis kombinerer messingelementer med glas er særligt fremtrædende - både med en enkelt eller flere lyskilder.

Stilfulde væglamper

Lyskunstværker i messing

Væglamper i messing fanger blikket og opmærksomheden. Nogle væglamper kan med hensyn til design beskrives som kunstværker. Og et puristiske geometrisk design er også perfekt foreneligt med materialets egenskaber.

Elegante pendellamper

Messing som lysende highlight

De pynter på bordet som rummets midtpunkt på en særlig yndefuld måde: Pendellamper i messingtoner skaber en hyggelig atmosfære med deres ekstraordinære lyseffekt og tilføjer et strejf af ekstravagance til hele rummet. Afhængigt af smag og bordstørrelse kan de også have flere lyskilder og dermed være endnu mere fremtrædende indretningselementer.

Prægtige lysekroner

Majestætiske design i messingtoner

Når de indtager deres plads i rummet, kan ingen andre møbler konkurrere med dem om pladsen som blikfang: Lysekroner i prægtige messingtoner giver en god dosis ekstravagance, især i rum med høj loftshøjde som receptionen eller stuerne!


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.