Vi lyskæder

Smukke lysaccenter til forår, sommer, efterår og vinter

Lyskæder er et smukt blikfang hele året rundt. De giver stilfulde, stemningsfulde og kreative accenter i dit hjem og - med den rette IP-beskyttelse også udendørs - naturligvis også i haven eller på altanen. Der findes forskellige typer lyskæder, afhængigt af årstiden. Der findes dog også lyskæder, der kan fungere som stemningsbelysning hele året rundt.

All season flair

Lyskæder, der gør os glade hele året rundt

Nogle lyskæder er så neutrale, at de kan hænge hele året rundt. De kan bruges til at skabe stemningsfulde accenter, f.eks. omkring dørkarmen, på kommoden eller på væggen. Middagsbordet til når vennerne kommer på besøg får også et festligt præg med en flot lyskæde.

Se udvalget

Forårsfornemmelser

Lyskæder til foråret

Når de første blomster blomstrer, og bierne og humlebierne igen flyver gennem haven, er det længe ventede forår kommet! Nu bliver dagene igen længere, og aftenerne bliver langsomt varmere. Det er det helt rigtige tidspunkt til at dekorere din have eller altan med skønne lyskæder. Der findes også solcellelys-kæder, der fungerer ved hjælp af solens kraft, og derfor ikke har brug for strøm.

Se udvalget

This is summer

Lyskæder til at starte sommerstemningen

Hvad ville en grillfest på en varm sommeraften være uden farverig festbelysning til at akkompagnere den? Lyskæder er et must-have om sommeren og bringer straks en sommerfornemmelse frem i os. Og også til udsmykning af hjemmets have eller til en hyggelig ferie derhjemme er de et farverigt tilbehør, som ikke bør mangle. Vigtigt: Vær altid opmærksom på, om lyskæderne er egnede til udendørs brug. IP-beskyttelsesklassen er vigtig i den forbindelse!

Se udvalget

Cozy autumn

Lyskæder til de gyldne efterårsmåneder

Nu, hvor dagene langsomt bliver kortere igen, er vi ekstra glade for varme lysaccenter. Lyskæder giver en hyggelig atmosfære i vores stuer, men lyskæder er også smukke at hænge i haven eller i vinduet. Omkring blomsterkrukker f.eks. giver de også en hyggelig atmosfære med deres varmhvide lys. Dette gælder både udendørs og indendørs.

Se udvalget

Glædelig jul

Lyskæder til jul og adventstid

Småkageforme, stjerner, iskrystaller, julemænd og mange andre julemotiver finder deres plads i juletiden omkring de små enkelte lyskilder i vores lyskæder. Lyskæder skaber den ideelle stemning til den mest hyggelige tid på året. Når du pynter med lyskæder, er det ikke kun træet og vinduerne, der er ideelle - det festlige julebord ser også meget mere indbydende ud med en flot lyskæde. Til dette formål kan du bruge de praktiske batteridrevne lyskæder, så ingen risikerer at snuble over ledningen.

Se udvalget

Smart belysning

Smarte lyskæder med spændende funktioner

Smart belysning giver farve og komfort i vores hverdag. Dette gælder også for smarte lyskæder, der kan styres via smartphone og stemmestyring. Særligt imponerende er lyskæderne, hvor man kan vælge individuelle lysmønstre ved at bruge mobiltelefonens kamera til at lokalisere hver enkelt pære præcist. På den måde kan der skabes individuelle farvemønstre direkte på displayet!

Se udvalget

Fra retro til skandi

Lyskæder i forskellige stilarter

Varmt og hyggeligt lys, som vi kender det fra den gode gamle glødepære - det også fungerer med en lyskæde. Til dette formål skal du vælge lyskilder eller filamentpærer med et udseende som de gamle glødepærer. Lyskæder kan bruges til at understrege og opfriske en lang række forskellige stilarter indendørs og udendørs - så det er værd at tage sig tid til at kigge sig omkring!

Se udvalget

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.