Lysideer i friske sommerfarver

Vi kan ikke få nok af sommeren! Og det er derfor, vi bringer sommeren ind i vores stue i form af lamper i smukke sommerfarver. I kombination med lys fremstår disse sommerlige farver endnu varmere og garanterer et godt humør. Inspireret af farvetonerne i smagen på vores yndlingsis, især citrus, mynte, jordbær og hindbær, har vi lavet et udvalg af lamper med disse skønne sommerfarver.

Solrige
citrusfarver

[ citrus ]

Næppe nogen anden farve er mere sommerlig end citrusgul. Den minder ikke kun om solmodne citrusfrugter, men også om solen selv. Hvis du vil bringe strålende lys ind i din stue, har du brug for en lysegul lampe! Vores gule lamper fås i forskellige materialer og anbefales også i kombination med træ!

Skønne
jordbær

[ Strawberry cream ]

Hvis du lader disse lamper være tændt, har du straks lyst til en lækker is med jordbærsmag! Den smukke jordbærrosa minder os straks om lækker sorbet og spreder en dejlig atmosfære i hele stuen.

Frisk
mynte

[ Hint of Mint ]

Den afdæmpede myntefarve bør ikke mangle i kategorien smukke sommerpastelfarvede lamper. Samtidig er denne sorbetfarve på sin egen måde såvel filigran som stemningsfuld og bidrager til den rette stemning i ethvert af hjemmets rum. Disse lamper fås i et bredt udvalg af forskellige former, mønstre og materialekombinationer. Ideel til sommeren!

Frugtige
hindbær

[ Raspberry Wine ]

En sommerfrugt, der ikke bør mangle i nogen isbar, er hindbær. Lamper i denne smukke lyse frugtagtige hindbærfarve skaber en munter atmosfære i huset, som vi ikke vil gå glip af og gerne henter ind i stuen og dermed giver den et personligt præg!

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.