Lamper i florentinsk stil

Italiensk belysning med stil

Blomster, blade og blomsterskud - naturen stod model for disse smukke lyskreationer! Florentinske lamper har deres oprindelse i den italienske by Firenze, hvis våbenskjold forestiller en lilje. De er kendetegnet ved blomsterelementernes udsmykkede udseende - meget legesyge, yndefulde og til tider prangende lamper.


Loftslamper i florentinsk stil

Florentinske loftslamper er et højdepunkt i ethvert rum. De udstråler elegance og hyggelig lethed og repræsenterer stilen med italienske rødder på en fremragende måde. Deres storslåede blomsterdesign ser godt ud på loftet uden at optage for meget plads. Sammenlignet med en lysekrone kan de lave blomstrende og ekstravagante udsagn på en pladsbesparende måde.

Køb nu

Lysekrone med storslåede blade

Det bliver ikke meget mere glamourøst end dette: Lysekroner i florentinsk stil anvender hele paletten - og gør det med eftertryk: I skinnende metaltoner eller til og med i lyse farver giver de en pragt af blade og blomster som savner modstykke. De kan forvandle et stort bord i en rummelig stue til et festligt midtpunkt. Festlige middage kan nydes under en sådan lyskilde.

Køb nu

Væglamper i blomstrende pragt

Lamper i florentinsk stil er særligt iøjnefaldende, placeret i øjenhøjde. Over en skænk, sofa eller lænestol viser de elegant deres blomstrede skønhed frem. Nogle gange er de udstyret med kertepærer, der er dækket af de kunstfærdige blade, andre gange er der keramiske blomsterskærme og efterårsfarvede blade. Fælles er, at de alle skaber en sammenhængende og yndefuld atmosfære.

Køb nu

Gulvlamper i blomstret design

Florentinske gulvlamper ligner en busk i pragtfuld blomstring. De forvandler ethvert læsehjørne og enhver stue til en elegant lounge, hvor folk elsker at tilbringe tid. Gulvlamperne er en sand hyldest til den italienske by Firenze og er med deres blomsterpragt et ægte blikfang - især når de skinner i varmt hvidt lys.

Køb nu

Pendler med blomstret ynde

Florentine pendellamper er legesyge, udsmykkede og næsten sødligt yndefulde. Arrangeret som en farverig blomsterkrans eller som en buket blomster, der hænges på hovedet for at tørre, giver de en helt særlig lysstemning i stuen. De er særligt smukke over et kærligt dækket spisebord.

Køb nu

Blomstrede bordlamper

På en kommode eller på et sidebord er der plads til bordlamper i en stil, der er påvirket af designere fra den italienske by Firenze. På de rustikke træmøbler, som også afspejler forbindelsen til naturen, kommer de blomstrede og bladbeklædte bordlamper til deres ret. Der er ingen grænser for din fantasi, når det gælder om at blande materialer og farver.

Køb nu

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.