Trendy belysningsideer til enhver indretningsstil

Art Deco

Æstetisk formspil

En symbiose af geometriske former, glamour og lys - det kendetegner essensen af lamper i Art Deco-stil. Med skærme og stel fremstillet af materialer i høj kvalitet som glas og ædle metaller samt stimulerende, elegante farve- og materialekontraster flytter ekstravagance og luksus ind i vores boligarealer.

Køb Art Deco lamper

Inspireret af naturen

Bring naturen indenfor!

Lamper fremstillet af fornybare råmaterialer som træ, rattan, bambus eller bananhamp giver en hyggelig og naturlig atmosfære til vores boligarealer. De kan vidunderligt kombineres med trendy stilarter som skandinavisk, boho og vintage. Sådan bringer vi den opkvikkende og afslappende følelse af frihed og nærhed til naturen ind i vores hjem.

Køb lamper i naturlig stil

Smart Living

Individuel lysstemning med et enkelt klik!

Oplev lys på en ny måde - med Smart Home! Det er helt ukompliceret at komme i gang - takket være smarte lyskilder, der passer ind i fatningen på konventionelle armaturer og er klar til brug med det samme, samt smarte armaturer med permanent integreret Smart Home-teknologi. En betagende, individuel lysstemning og utallige komfortsfunktioner er nu mere håndgribelige end nogensinde før!

Køb smart belysning

Minimalisme

Less is more!

Ideen bag minimalisme er at skabe et fredfyldt fristed for vores hektiske hverdag - inden for hjemmets egne fire vægge. Minimalistiske lamper koncentrerer sig om det væsentlige og er designet med en klar linje. "Form følger funktion", ligesom det var tilfældet i bauhaus-tiden.

Køb minimalistiske lamper

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.