Hjemme hos... darkinterior

Hjemme hos @my.black.home

Nordisk og naturligt:
Marys sorte interiørdesign

Inspireret af de norske fjeldhytter

"Sort udstråler hygge og en afslappende følelse".

Hvad kan du fortælle os om dig selv?
Jeg er Mary, en selvstændig grafisk designer, og bor sammen med min mand i en lysning i den bayerske skov.

Hvordan vil du beskrive din interiørstil?
Nordisk – med et sydligt touch! Jeg kombinerer gerne sort med planter og naturlige materialer. Det giver de mørke toner mere varme og et lille hint af feriefølelse. Jeg mener at især naturfarver kommer til sin ret i kontrast med sort. Få andre facadefarver passer sig så naturligt ind i omgivelsene som sorte træpaneler.

Hvordan vil du beskrive denne stil?
Et mix af strandbar, nordisk hygge og urban loft-feeling.

Hvor samler du inspiration til din mørke interiørstil?
Udslagsgivende for indretningen var et hotelopphold i Amsterdam. Rummet, badet og gangene var hovedsagelig sorte og vi følte os hjemme i disse omgivelser. Desuden var vi på en fjeldtur i de norske fjelde, hvor vi forelskede os i alle de sorte, mørke træhytter. Selvfølgelig henter jeg også inspiraton på de typiske sociale medie-kanaler og interiørmagasiner, men grundideerne opstår ofte når jeg er på ferie.

Hvad kan du bedst lide ved den mørke indretningsstil?
For mig udstråler sort en ubeskrivelig hygge og ro. Tidligere havde vi mange forskellige farver på væggene, men efter et par måneder havde jeg igen behov for en forandring. Sort er tidløst og kan kombineres med alverdens farver. Når jeg har lyst til farver går jeg heller på jagt efter nogle nye puder, vaser eller andre pynteting.

Et mix af strandbar, nordisk hygge og urban loft-feeling.

Hvilket brand hos Lampegiganten passer ekstra godt i din indretningsstil?
Nordlux og FLOS er nok på toppen af min liste med sine enkle og rene linjer.

Hvorfor har du bestemt dig for akkurat disse lamper i dit hjem?
Gulvlampen fra Nordlux er allerede min favoritlampe. På grund af at den har batteri kan jeg tage den med overalt hvor jeg befinder mig i haven. Lampen har desuden en 3-trins dæmper, som gør at den kan bruges i enhver situation.

Vi havde længe ledt efter en passende lampe til vores ekstremt lange trappe. Her har vi i 3 år haft den obligatoriske byggepladslampe: En enlig lyspære. Pendellampen fra FLOS med den 9 meter lange ledningen var ganske enkelt det perfekte valg for os!

Og bordlampen Cal passer bare så fint i ethvert hjørne i vores huset. Vi kommer helt sikkert til at flytte meget rundt på den. Denne lampe passer godt både på skænken, på skrivebordet og på arbejdsbordet.

Forelsket i de norske mørke hytter

Hvad lægger du mest vægt på når det gælder belysning?
Jeg foretrækker varme lyskilder. Jeg er ikke så optaget av lysintensiteten og kan heller ikke lide når et rum er så blændende oplyst at det virker koldt. Jeg har fokuseret på mange forskellige lyskilder. Hver eneste zone bør have sin egen lyskilde. Når jeg ligger på sofaen og vil læse en bog er det fint å ha en bordlampe i nærheden af sofaen. Hvorfor skal jeg lyse hele rummet op, når det er tilstrækkeligt med lys fra bordlampen?

Hvad kunne du bedst lide ved at handle hos Lampegiganten?
Det utrolig store og variede udvalg. Jeg kunne klikke mig igennem shoppen i flere timer. Man kan finde noget for enhver smag! Til slut fandt jeg mine drømmelamper gennem mulighede for at filtrere efter producent. Fans af skandinavisk design finder altid noget hos de nordiske producenter.

Black is beautiful – bliv inspireret

Har du et lampe-designer-it-piece som du drømmer om?
Jeg har ingen specielle favoritter. Det er mange flotte lamper i mange forskellige prisklasser. Jeg tænker at lampen bør være tiltalende ved første blik og at man må kunne visualiere lampen i sit hjem, allerede i tankerne.

Hvilke produkter fra Lampegiganten har du på din ønskeseddel?
Ohhh. Det er mange, mange lamper på den liste. Af Nordlux-udendørslamperne er det nok flere forskellige varianter som flytter ind i vores have.

"Fans af skandinavisk design finder altid noget."

Black Beauties til udendørs – bliv inspireret

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.