Hjemme hos... Skandinavisk design

Hjemme hos @c_b_vendelbo

Lyst, muntert
og kreativt

Camillas lyse, naturlige skandinaviske indretning er et udtryk for hendes helt egen kreativitet. "Copy & paste" er udelukket for den 34-årige sales coordinator: "Du skal hellere lade dig inspirere af billeder og indtryk for til sidst at supplere indretningen med de lamper og andre møbler, som du personligt bedst kan lide."

En ægte perle

"Når det gælder indretning og valg af lamper, skal man holde sig tro mod husets karakter," mener Camilla. Og hendes hus i Herning er virkelig en perle. "Det har," siger Camilla, "et utroligt harmonisk lysindfald, der supplerer lyset fra designerlamperne helt perfekt."

Typisk skandinavisk

Når der ikke kommer nok dagslys ind i stuerne, er det tid til at tænde lamperne. "Jeg har generelt en svaghed for lamper fra Arne Jacobsen," siger designelskeren. Lamperne fra Louis Poulsen er typisk skandinaviske. Ægte klassikere og alligevel topmoderne!

Skandinaviske designklassikere

Hvad der gør den skandinaviske stil så succesfuld

Camillas anbefaling til alle, der ønsker at indrette deres hjem på ny, er: eksperimentér! Hun besluttede sig ikke selv for en stil med det samme, men skiftede hele tiden lamper, møbler og dekorationer ud. I dag er hendes hjem i en hyggelig nordisk stil, en munter og rolig stemning - uden for mange elementer og farver, der forstyrrer øjet. Det er nok det, der gør den skandinaviske stil så vellykket på verdensplan!

Skandinaviske designklassikere
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.