Gylden glamour

Skinnende som få andre farvenuancer

Lamper med armaturer i guldtoner har helt bestemt et fornemt udseende - uanset om farvetonen er mat eller glinsende, eller om den går i retning af roséguld. De armaturdesigns, der ser så vidunderlige ud i guldtoner, er lige så forskellige som de stilarter, de kan anvendes til: Fra pompøs luksus-chic til en legende blomstret stil til en moderne, minimalistisk stil - det vigtigste er, at det skinner, funkler og stråler.

Oplev de gyldne lamper


Yndefulde gulvlamper

Gulvlamper med gylden charme

Fra buelampen til den klassiske stående, lodret rettede gulvlampe - guldnuancer passer perfekt til dem alle. Mens puristiske linjer er reglen i moderne indretning, finder blomsterdesign også indpas og er tilladt i pompøse designmiljøer. Overflader med bladguld tager sig også godt ud i en sådan indretning.


Imponerende loftslamper

Lysende guld flair fra oven

Til almen belysning med loftslamper er guldtoner absolut på mode. De kan give enkle spotlights et strålende udseende, men kan også konkurrere med enhver lysekrone i kombination med funklende krystaller.


Iøjnefaldende pendellamper

Gylden områdebelysning par excellence

Guldfarvede pendellamper fortryller spisebordet eller endda stuebordet med deres varme lyskegle. Fra storslåede armaturer med prægtig farvegivning og markante elementer over armaturdesigns med filigrane linjer til modeller med flere lyskilder er der alt, hvad indretningsentusiasters hjerter kan begære.


Stemningsfulde bordlamper

Gylden accentbelysning med charme

Bordlamper i guldnuancer giver et hyggeligt lys. Takket være deres overflade kan det varmhvide lys brydes stemningsfuldt - hvilket bidrager skønt til ethver rums fremtoning. Og også som guldfarvede sengebordslamper sætter de stemningen - og man kan nemt føle sig godt tilpas om aftenen.


Majestætiske lysekroner

Hvor guldnuancer for alvor kommer til sin ret

Indbegrebet af overdådig belysning er de yndefulde lysekroner. Det siger sig selv, at disse også gør sig godt iklædt guldtoner. Selv i kombination med hvide eller farvede krystalelementer eller med sirlige perlemorsskærme lever de op til deres majestætiske stemningsgivende effekt.


Charmerende væglamper

Guldnuancer i øjenhøjde

Væglamper i varme gyldne toner er en sand berigelse til den eksklusive indretning. Med hensyn til design fungerer puristiske geometriske former lige så godt som buede elementer, der fordeler lyset på en yndefuld måde.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.