Keep it grey

Elegante og moderne lamper i grå nuancer

"Armaturer og lamper i grå nuancer har meget at tilbyde i en moderne indretning. Den grå farve kaster i sine mange forskellige former og materialer, fra stof til beton, sin glans ud i rummet og oser af kvalitet og stil. Du har også meget at vælge imellem - når det kommer til gråt, finder du en masse variation og mange former: fra runde nuancer og indviklede geometriske kreationer eller elegante perforerede mønstre."


Statements i gråt

Gulvlamper i gråt look

En populær klassiker blandt gulvlamper i grå: En rund, afrundet skærm i grå, der blidt distribuerer sit varme hvide lys gennem rummet. Den moderne trendfarve passer også godt til buelamper. Det samme gælder lamper med tre ben, også kendt som tripod. Du vil også kunne finde en masse lamper i gråtoner kombineret med træ - for en tiltalende kontrast mellem varmt og køligt.

Alle gulvlamper

Vi anbefaler

Det nye sort

Pendellamper i alverdens grå nuancer

Pendellamper er ofte midtpunket i en spisestue og har meget at sige for atmosfæren. Helt klædt i gråt har disse lamper også nogle fascinerende egenskaber - som i form af stof i gråt, der kaster et gyldent og især varmt lys, til lamper med lampeskærme i beton og glas, der skaber et industrielt udtryk - ikke mindst i kombination med skinnende, grå overflader!

Alle pendellamper

Vi anbefaler

Uendelige muligheder

Loftslamper i gråtoner

Den mest populære variant af de grå loftslamper: En grå, rund skærm, der blidt fordeler lyset i rummet - til stilfuld generel belysning. Men en lampeskærm kommer ikke altid i et helt gråt udseende alene - især populært: clusters eller en række af flere små skærme ved siden af ​​hinanden. Ligeså er spots i elegante gråtoner også en fornyelse. Disse kan justeres individuelt og tilpasses perfekt til indretningen.

Alle loftslamper

Vi anbefaler

Grå blikfang

Bordlamper som stilfulde designobjekter

Bordlamper med elementer i gråt eller endda klædt i gråt fra top til fod, danner stilfulde designgenstande på kommoder og sideborde. Også her er gråtonerne så forskellige, at farven på ingen måde kan beskyldes for at være trist eller mat. Da bordlamper både er mindre i størrelse og i øjenhøjde, er det ikke mindst, hvor kreativiteten har udfoldet sig - forvent et bredt udvalg af materialer, fra stel i kurve, beton og metal til træ som bærende elementer, eller også glas og keramik i smukke gråtoner.

Alle bordlamper

Vi anbefaler

Must-haves i stilfuld grå

Væglamper i trendy designs

Tekstilskærme i gråt er den vigtigste klassiker til væggen og udgør vigtige elementer i et gennemtænkt interiør. Kunststof- og metalskærme vises også i samme væk - fra mat, blank, børstet eller endda lakeret. Når du vælger en væglampe, er det vigtigt at overveje de forskellige egenskaber, som lamperne tilbyder, f.eks. I hvilken retning de udsender lys: nogle gange opad, nogle gange nedad, nogle gange begge veje på samme tid. Drejelige, justerbare modeller er også værd at overveje. Ellers er et lille trick, når det kommer til grå væglamper: Vælg en lampe med en lille detalje i en stærk farve, såsom en knaldrød ledning, for et ekstra levende udtryk.

Alle væglamper

Vi anbefaler

Hyggelig belysning ved sengen

Natbordslamper i gråt

Det, der ser elegant ud i stuen, er også et must for soveværelset. Udvalget af grå lamper er stort for området omkring sengen. Det behøver ikke altid at være en bordlampe - en væglampe, helst med en harmonika-arm til individuel justering, er også fremragende, når du har slået dig ned og vil styre hvor lampen skal lyse hen. Det vigtigste for væglamperne i soveværelset er, at lyset skinner i en hyggelig varm hvid nuance for en harmonisk afslutning på aftenen.

Alle natbordslamper

Vi anbefaler
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.