Lamper af gips

Puristiske, praktiske og nemme at personalisere

Armaturer lavet af gips passer perfekt til et minimalistisk interiør. De er tilgængelige i et bredt udvalg af puristiske varianter til væggen, loftet og til at placere på sideborde og kommoder. Gipslamper vækker også kreativiteten - fordi de kan males og dekoreres efter eget ønske. Enkelte lamper af gips kan også fremtrylle fantastiske mønstre på væggen med sine hullede mønstre og tekstur, og andre igen er ekstra praktiske fordi de sparer plads samtidig med at de belyser store områder.


Unikke mønstre - på væggen


En hvid gipslampe på en lys væg har en puristisk og graciøs effekt, fordi det varme hvide lys skaber en hyggelig atmosfære. Lukkede modeller, kreationer med lys, der slipper ud såvel op som ned eller med hullede mønstre fremtryller elegant lysende mønstre på væggen - et must have indenfor lysdesign.

Gipslamper med mønstre

Gipslamper med farver


Grå, guld, brunt, sort - disse elegante nuancer ser fantastiske ud i gipslamper! Fremfor alt når de kombineres med et tiltalende mønster eller en speciell overfladestruktur: Grov cementoptik, ujævnheder i gipsen som kaster intrikate skyggestrukturer på væggene eller traditionelle stukdekorationer ser flotte ud når gips og farver kombineres.

Farverige gipslamper

Spotlights i gips - så praktiske og alsidige


Spotlights og indbygningspots er ikke bare funktionelle, de skaber også fokuspunkter. For eksempel når de forsvinder i loftets stuk eller får væggen til at se ud som om den lyser af sig selv. Spots som kan indstilles til at belyse et enkelt område, har også evnen til at give enkelte dekorationer i rummet en egen lysende scene at stå på.

Spotlights i gips

DIY gipslamper

Det bliver aldrig kedeligt med gipslamper! Men hvis ikke hvidt alene er tilstrækkelig dekorativt for dig, kan du faktisk male gipslampen helt uden videre! For eksempel i vægfarven eller en mørkere nuance af samme farve. Eller måske i en vild kontrastfarve! Hvis du vil give din indre, kunstneriske stemme frie tøjler, kan du selvfølgelig også prøve dig frem flere gange. Et tip er også at gipslamper er enkle at dekorere for eksempel med guldstøv, hvilket garanterer en helt unik lampe og et nydeligt resultat!

Gipslamper som kan males
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.