Pendellamper fra FLOS

Et univers af udsøgt belysningskunst

De fremragende designere hos FLOS ved, hvordan de kan skabe nye, funktionelle og yndefulde lyskulpturer ud fra lysende standardmodeller. Disse beriger opholdsrum og arkitektur i lige mål og er over tid blevet permanente udstillingsobjekter, såvel som Hollywood-stjerner.

Alle FLOS pendellamper

Arrangements

by M. Anastassiades

Minimalistisk mesterværk: De geometriske former i ekstruderet og sort pulverlakeret aluminium skinner helt uden blænding takket være diffusorer.

Opdag nu

Skygarden

by M. Wanders

Klassisk levende design fra Holland: Den harmoniske kuppel lavet af mekanisk bearbejdet gips med sin hvidlakerede og dekorerede indvendige overflade udstråler en særlig hyggelig atmosfære.

Opdag nu

Fucsia

by A. Castiglioni

Med denne serie forvandlede den legendariske designer Castiglioni rettet belysning til spisebordet. Den ikoniske kegleformede skærm i håndblæst glas har en slagbeskyttelsesring i opalfarvet silikone.

Opdag nu

IC

by M. Anastassiades

Dette perfekt formede design med diffust lys og et stel af børstet messing eller lakeret kromstål er en af ​​de mest populære lamper indenfor moderne minimalisme.

Opdag nu

Wan

by J. Grawunder

Den californisk-baserede arkitekt Grawunder satte sit præg på historien, da hun skabte disse elegante lamper i 2005 med en blank overflade og skærm der forhindrer blænding.

Opdag nu

KTribe

by P. Starck

Dette elegante mesterværk til hjemmet og kommerciel brug har en indvendig diffusor lavet af mathvid polycarbonat, der giver et særligt behageligt lys.

Opdag nu

Noctambule

by K. Grcic

Den tyske designer af serbisk herkomst har skabt en moderne klassiker med sit markante design af glasmoduler sammenkoblet med aluminiumringe.

Opdag nu

Romeo

by P. Starck

Disse pendellamper er kendetegnet ved et rilledesign i gennemsigtigt, presset glas og en skærm i borosilikatglas. Et meget specielt design fra den franske designers univers.

Opdag nu

Aim

by R. & E. Bouroullec

Dette slående design med drejelige aluminiumsstel belagt med flydende lak og polycarbonatdiffusorer blev skabt i Paris-studiet af disse to designere.

Opdag nu

Tatou

by P. Urquiola

Med denne serie armaturer kombinerer den spanske arkitekt og designer et hjemligt design i polycarbonat med behageligt, diffust lys og farveindstillinger til alle interiører.

Opdag nu

String

by M. Anastassiades

Anastassiades, der betragtes som mesteren af ​​minimalisme, designede dette lysobjekt med en pc-diffusor og et strømkabel forstærket med kevlar for at den kan tages i brug hvor som helst.

Opdag nu

Smithfield

by J. Morrison

Produkt- og møbeldesigneren fra England står bag denne elegante pendellampe med en aluminiumskrop og sort, hvid eller mudderfarvet patina.

Opdag nu

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.