Gulvlamper fra FLOS

Udsøgte belysningsobjekter for designkendere

FLOS gulvlamper er indretningselementer halvvejs mellem en lysskulptur og et industrielt designobjekt. De har alle en iboende industriel æstetik, der kan spores tilbage til Bauhaus-designsproget. Resultatet er ubegrænset tidløshed!

Alle FLOS gulvlamper

Arco

by A. & P. G. Castiglioni

En ny type lampe så dagens lys: buelampen. Basen er lavet af Carrara-marmor, som altid har været populær blandt billedhuggere til kunstværker af alle slags.

Opdag nu

IC

by M. Anastassiades

Dette tidløse, minimalistiske mesterværk med glasblæst opal diffusor opfylder London-designerens ambition om at skabe genstande med varig værdi.

Opdag nu

KTribe

by P. Starck

Den berømte stjernedesigner fra Frankrig udviklede en gulvlampe med dobbelt skærm. Det giver diffust, dæmpbart lys - til private værelser, hoteller og mere.

Opdag nu

Kelvin

by A. Citterio

Denne perle fra den italienske arkitekt giver med sin tretrins soft-touch lysdæmper i lampehovedet maksimal komfort til hjemmekontorer eller stuer.

Opdag nu

Glo-Ball

by J. Morrison

Denne tidløse genstand fra den engelske industrielle designer og provokatør har en håndblæst opal glasdiffusor for den bedst behagelige belysning som muligt.

Opdag nu

Bibliotheque Nationale

by P. Starck

Ved første øjekast en klassisk lampe. Armaturet fungerer også som praktiske bogreol og tiltrækker gadgetentusiaster med stik i rustfrit stål og USB-porte, som er placeret i bunden af ​​lampen.

Opdag nu

Ray

by R. Dordoni

Denne indretningsgenstand lavet af svejset, børstet og forkromet stålrør, er et eksempel på det udsøgte arbejde fra den italienske møbel- og udstyrsdesigner.

Opdag nu

Tab

by E. Barber & J. Osgerby

London-designerne gav gulvlampen et bevægeligt hoved og en speciel PMMA-diffusor, der modvirker multi-skyggeeffekter og blænding.

Opdag nu

Coordinates

by M. Anastassiades

Til sit slanke aluminiumsdesign med champagnefinish bruger mesteren af ​​minimalisme LED-striber med dæmpning indbygget i selve lampearmaturet.

Opdag nu

Noctambule

by K. Grcic

Denne unikke lampe, skabt af glasmoduler forbundet med aluminiumsringe, har etableret sig som en moderne klassiker fra den tyske designer af serbisk herkomst.

Opdag nu

Spun

by S. Wrong

Multitalentet fra London med en forkærlighed for det ekstreme, designede denne gulvlampe i metal, hvis funktion er at opdele og skabe udsøgte rum.

Opdag nu

Superloon

by J. Morrison

En gulvlampe med en justerbar LED-skive giver indirekte belysning og er et moderne lysobjekt fra hånden af den engelske produkt- og møbeldesigner.

Opdag nu

Tatou

by P. Urquiola

Dette ikon blandt indretningsojekter af den spanske arkitekt og designer har et klassisk look og blændfrit, diffust lys.

Opdag nu

Captain Flint

by M. Anastassiades

I den minimalistiske udformning af stang og kegle indsatte den raffinerede designer en pedalkontakt, som gør det muligt at justere lysstrømmen fra 10-100%.

Opdag nu

Romeo Moon

by P. Starck

En slående, dæmpbar lampe med indvendig diffusor af presset og ætset borosilikatglas samt en ydre skærm af gennemsigtigt presset glas.

Opdag nu

Rosy Angelis

by P. Starck

Diffusoren til denne hjemlige gulvlampe er lavet af et ultralet specialstof. Kombineret med det trendy trebenede stativ er den en stilfuld tiføjelse til ethvert hjem.

Opdag nu

Superarchimoon

by P. Starck

Fantastisk designobjekt med diffusor for lysglæde uden blænding. Den ydre skærm er lavet af plisseret stof i en varm cremefarve.

Opdag nu

Stylos

by A. Castiglioni

Den italienske designlegende skabte denne gulvlampe med en cylindrisk diffusor i opalhvid ekstruderet polymethylmethacrylat i 1984.

Opdag nu

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.