RÅDGIVNING

Belysning 2.0

Lys som stemningsgiver og en hjælp i hverdagen

Når der er taget hånd om den grundlæggende belysning, begynder belysningen først at blive særligt spændende: De rigtige lamper, der tænder på det rigtige tidspunkt og er placeret på det rette sted kan påvirke vores liv positivt og gøre det mere behageligt og mere sikkert. Her får du tips til hvordan man kan få mest muligt ud af lyset!

Garderobeskabet godt lyst op

Takket være skabslamper, i form af spotlights, LED strips, spots og indbygningslamper bevarer vi altid overblikket over garderoben.

Opdag nu

Lys lige ved hånden

Takket være det genopladelige batteri kan denne lysgiver tages med overalt, hvor der er brug for mere lys - med IP44 eller mere, selv ud på terrassen.

Opdag nu

Lysende multitalenter

Nogle lamper oplyser ikke kun rummet, men fungerer også som hylde, bord, siddeplads, garderobestativ, blyantsholder eller oplader.

Opdag nu

Moderne lys, der fylder rummet

LED panelernes tynde profil og den ensartede, blændfri belysning af et stort område er en yderst moderne måde at tænke lys, indretning og lysstemning. Og nej et LED panel er ikke kun egnet til et kontor, men også velegnet i stuen eller andre rum.

Opdag nu

Hele tiden øje på det derhjemme

Udendørslamper med kamera overvåger hus og grund med sensorer og video. Adgang til kameraet er muligt når som helst og fra hvor som helst via smartphone. Tal med postbuddet, få besked, hvis der er uvedkommende gæster, funktionerne er mange.

Opdag nu

Til lange eller vinklede gange

Skinnesystemer kræver kun en enkelt strømtilslutning for at give mulighed for individuel, udskiftelig belysning, der desuden nemt kan udvides med flere elementer. Derfor er netop disse velegnet til at oplyse lange eller vinklede gange og rum.

Opdag nu

Eftermontering af smart home

Smarte systemer kræver ikke omfattende renoveringsarbejde for at gøre varmesystemet, persienner og belysning ude og inde i såvel hus som lejebolig eller lejlighed smart.

Opdag nu

Føl dig sikker med ren luft

UVC-luftrensere og desinfektionslamper, der er uskadelige for helbredet, reducerer risikoen for infektioner og er et alternativ til udliuftning og ventilation i de kolde vintermåneder.

Opdag nu

Smart lys i haven

Smarte udendørslamper åbner op for nye muligheder, f.eks. tænding og slukning med lokalitetsgenkendelse, automatiske lysscenarier og gruppestyring af flere lamper.

Opdag nu

Automatisk orienteringslys

Så snart en fod stikker ud over sengekanten, tændes lyset: Dette sikres ved hjælp af LED strips, der er fastgjort under sengen og reagerer på bevægelser takket være en sensor.

Opdag nu

Besparelser med moderne
LED pærer

Behageligt lys som de gamle glødepærer, men op til 90 % mere effektivt: LED pærer er det bedste valg til belysning - og de fås i alverdens varianter.

Opdag nu

Lys op med solenergi

Uden teknisk viden om installation, uden strømforbrug, helt ukompliceret: solcellelamper sætter lysaccenter i haven, på terrassen eller altanen. Ud i solen med lampen og det kører helt af sig selv

Opdag nu

I vandkanten

Med stemningsfuldt lys bliver swimmingpoolen dobbelt så populær og helt sikkert det foretrukne sted at køle sig ned på de varme sommerdage. Dette område kræver særlige lamper, der har den rette IP-beskyttelsesgrad.

Opdag nu

Læsehjørnet

Med uplights med læsearm og dertil udtænkt læselampe, bordlamper, pendellamper og væglamper skaber man nemt et hyggeligt tilflugtssted, hvor man kan fordybe sig, slappe af og surfe på nettet - i det rette lys.

Opdag nu

Brug bevægelsessensorer korrekt

God, sensorstyret udendørsbelysning forbedrer sikkerheden i hjemmet markant. Få rådgivning og tips til hvordan du tager det rigtige valg af lampe og placering af udendørslamper med bevægelsessensorer.

Opdag nu

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.