Lysende ferieglæde!

Belysning til sommerhuset på stranden

Når du træder ind ad døren her, kommer man straks i feriestemning: Sommerhuset på stranden! En af de vigtigste dele af indretningen er en behagelig belysning, som indbyder os til at slå sig ned og slappe af fra det første øjeblik. Med lamper i harmonisk design og med karakteristiske Feelgood-materialer bliver tiden i sommerhuset uforglemmelig.

Sommerhuset på stranden

Du ankommer og føler dig straks hjemme

Uanset om det er det er ved vestkysten eller måske en Østersøkyst et andet sted i det danske land, så er et sommerhus ved vandet et sted man ser frem til at være hele året rundt. Måske er man også heldig nok at eje et sommerhus i Italien eller Sydfrankrig. Med den rigtige indendørs- og udendørsbelysning får hele oplevelsen et nøk op - og man kan straks komme til ro.

Feriestemning

Materialer i den rette stil til sommerhuset ved stranden

Når det drejer sig om sammensætningen af den indendørs belysning, er der ikke meget som sætte grænser! Strandstemningen transporteres direkte ind i ferieboligen med lamper lavet af drivtømmer, i muslingeskaloptik eller med harmoniske træaccenter. Et lille tip: Hvorfor begrænse indretningen med beach vibes til sommerhuset? Hvis du indretter i beach house-looket derhjemme, kan du føle dig lidt som var du på ferie, hver dag!

Ferie med udsigt over havet

Udendørsbelysning til sommerhuset

Især om sommeren indbyder sommerhuset ved stranden til at sidde længe udenfor og kigge på havet - eller til at spise eller læse i den friske havluft. Det er her, at den rette udendørsbelysning kommer i spil og forvandler udendørsarealer omkring sommerhuset til uderum, der kan nydes langt ud på natten på skønne sommeraftener. Men selv om det er ferietid, er det vigtigt at sørge for, at disse lamper har den rette grad af beskyttelse. Vi har samlet flere oplysninger om dette i vores vejledning om IP-beskyttelsesklasser..


Kai

Kai

Belysningsekspert hos Lampegiganten

EKSPERT-TIP

Særlige omgivelser og vejrbetingelser, medfører særlige krav til valget af lamper! I kystområderne er luften meget saltholdig, det sågar op til et par kilometer ind i landet. Dette kan føre til øget korrosion af lamper og armaturer. Derfor anbefales det at bruge saltvandsresistente udendørslamper i kystnære områder. De er fremstillet af materialer og komponenter, der er mere hærdede og bedre beskyttet mod oxidering og rust, f.eks. højt hærdet V4A rustfrit stål, messing eller støbeharpiks.

En lysende feriedrøm

Perfekt afstemt indendørsbelysning i sommerhuset

For sommerhuset på stranden, gælder de samme grundregler for god belysning som derhjemme:

  • God grundbelysning, som også kan kombineres med en ventilator

  • God områdebelysning, f.eks. ved hjælp af gulvlamper

  • Stemningsbelysning, f.eks. bærbare lamper, som kan tages med overalt.

Vi anbefaler en hyggelig varmhvid lysfarve (<3.300 K), selv om mange mennesker i Middelhavsområdet foretrækker en noget køligere belysning (3.300 til 5.300 K) på grund af det varme klima. Vi har samlet mere information om dette emne i guide om lysfarve.

En dukkert derhjemme!

Belysning af sommerhusets swimmingpool

Et poolhus tæt ved havet - en drøm for de fleste... men for dem, der kan ikke kun må drømme, men er så heldige at eje en såden, kan ferien ikke komme hurtigt nok. Og en sådan privat pool, må jo heller ikke gå ned på manglende belysning! Derfor kan man med fordel tilføje nogle stemningsgivende, lysende elementer - flydende på vandet eller endda nedenunder!


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.