Artemide væglamper

Væglamper fra Artemide

Moderne belysning made in Italy

Indret med moderne italiensk flair: Lamperne fra Artemide har med innovative ideer og æstetiske design bragt inspiration til alverdens hjem siden 1960. Mange lamper er blevet sande klassikere og pryder hoteller, restauranter, kontorer og hjem hos ægte belysningskendere.

nh Wall

by Neri & Hu

Fleksibelt stilikon: Grundelementet er en kugle af mundblæst glas. Tilsæt et messingfarvet ophæng og et sort stik og lampen kan bruges næsten overalt.

Opdag nu

Fato Bicolor

by M. de Lucchi, G. Fassina & G. Ponti

Lysskulptur inspireret af 60'erne: Det geometriske design inspirerer på sidebordet eller på væggen. Takket være ledning og stik kan lampen anvendes fleksibelt.

Opdag nu

Talo

by N. Poulton

Moderne belysning med nostalgisk kant: Det minimalistiske design får et strejf af retro-charme takket være kobberfinishen. LED'erne giver et hyggeligt varmhvidt lys.

Opdag nu

Miconos

by E. Gismondi

Glas & klassisk - en succesrig kombination af stilarter: Den klassiske ramme i satineret messing og den klare glasskærm lader lyskilden komme til sin ret.

Opdag nu

Nebula

by R. Lovegrove

Fantasifuldt fortolket organisk stil: Når de er tændt, viser hvirvlerne på den 80 cm store skive sig som den lampen navngivende tåge.

Opdag nu

La Petite

by A. Quaglio & M. Simonelli

Design med et twist: Den subtile, sorte skærm er dækket øverst og nederst med en diffusor. Dette sikrer en blændfri og optimal lysfordeling.

Opdag nu

Discovery

by E. Gismondi

Fanger blikket: Når den er slukket, er den transparente PMMA skive i aluminiumsringen usynlig. Når den er tændt, fungerer den derimod som refleksionskilde for lyset.

Opdag nu

Tolomeo Faretto

by M. de Lucchi & G. Fassina

Det klassiske skrivebordslampe til væggen: De karakteristiske træk ved den originale Tolomeo fra 1986 er umiskendelige i denne stilfulde version med skinnende og matte metalelementer.

Opdag nu

Droplet Mini

by R. Lovegrove

Futuristisk luksuslampe: Lyset reflekteres fra en blank forkromet lysarm ind mod vægpladen. Derfra bredes lyset fra LED-dioderne ud i rummet og skaber en helt særlig lysoplevelse.

Opdag nu

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.