Artemide loftlamper

Loftlamper fra Artemide

Moderne belysning made in Italy

Meget mere end bare en lyskilde: Artemide loftslamper er æstetiske lyskunstværker med avanceret teknologi. De moderne stilikoner fra det italienske firma, der blev grundlagt i 1960, pryder de ædleste hoteller, de bedste restauranter, de største kontorer - og ægte belysningseksperters hjem!

Pirce Micro

by G. M. Scutellà

Lysshow: Ringene blive oplyst nedefra. Dermed projicerer de et fascinerende lysmønster på loftet. Dette skaber en særlig, indirekte rumbelysning.

Opdag nu

Skydro

by R. Lovegrove

Organisk favorit: De enkelte elementer ligner skinnende sølvdråber og afgiver indirekte lys til loftet. Dermed skabes en blændfri lyssætning.

Opdag nu

Chlorophilia 2

by R. Lovegrove

Blomsterfantasi: De gennemsigtige PMMA-elementer ligner svævende blade. Det indirekte lys skaber imponerende effekter i sammenspil med bladene.

Opdag nu

nh S3 14

by Neri & Hu

Orientalsk purisme: De kinesiske designere udviklede denne moderne, justerbare lampe med det lanternelignede element med orientalsk tradition som forbillede.

Opdag nu

Decomposé

by Atelier Oï

Design, der er sjovt: Associationen til serpentiner er nærliggende og denne lampe med navnet "nedbrydning", er uden tvivl et unikt indretningselement.

Opdag nu

Miconos

by E. Gismondi

Glas møder klassisk stål: Stålelementerne i denne lampe har fået en klassisk messingfinish og harmonerer perfekt med den klare, runde glasskærm.

Opdag nu

Nur Gloss

by E. Gismondi

Dobbelt op på god belysning: Udover målrettet lys til f.eks. spisebordet, giver lampen også indirekte belysning, op mod loftet. Lampen kan styres med Artemide-appen.

Opdag nu

Tolomeo

by M. de Lucchi & G. Fassina

Tilpasset til stuens hygge: I stedet for den traditionelle metalskærm har denne variant fra den legendariske lampeserie en charmerende skærm lavet af pergamentpapir.

Opdag nu

Logico

by G. Reichert & M. de Lucchi

Denne lampe har klasse: Denne både imponerende, men samtidigt behagelige lampe, lavet af mundblæst glas, beriger såvel hotellobbyer eller restauranter, som det private hjem.

Opdag nu

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.