Artemide gulvlamper

Gulvlamper fra Artemide

Til både indendørs og udendørs!

Disse gulvlamper forener varianter af legendariske klassikere og moderne nye kreationer fra moderne designere. Også disse nyskabelser ved, hvordan spændende lysideer kombineres med den æstetik og tekniske finesse, som Artemide har været kendt for siden 1960.

Tolomeo Mega

by M. de Lucchi & G. Fassina

Storebror: Det innovative fjedringssystem fra den originale Tolomeo skrivebordslampe fra 1986 fungerer også perfekt som en gulvlampe i ethvert hjem.

Opdag nu

Decomposé

by Atelier Oï

Forfriskende anderledes: Denne lampe, der bringer associationer til serpentiner, adskiller sig så meget fra den klassiske gulvlampe, at den uundgåeligt bliver et blikfang.

Opdag nu

Melampo

by A. Gardère

Udsøgt materialevalg: Designeren valgte smuk silkesatin til at beklæde den justerbare lampeskærm. Vinder af Reddot Design Award 1999.

Opdag nu

Demetra

by N. Fukasawa

Funktionelt mesterværk fra den anerkendte japanske designer Naoto Fukasawa. Han modtog i 2007 prisen "Honorable Royal Designer for Industry"! for sine design. Herunder denne lampe.

Opdag nu

Megaron

by G. Frattini

Tidløst moderne: Allerede i 1979 designede designeren denne minimalistiske lampe lavet af skinnende metal. I sin nye udgave fremstår lampen med dæmpbare og energibesparende LED'er.

Opdag nu

Ilio

by E. Gismondi

Funktionel, farverig minimalisme: Den smalle cylinder i stærke farver skinner op mod loftet og giver således indirekte, behagelig belysning til rummet. En dæmpbar uplight af den særlige slags!

Opdag nu

Tolomeo XXL

by M. de Lucchi & G. Fassina

Originallampen, i størrelsesforholdet 4:1! Udstyret med kapslingsgraden IP65 og det genkendelige fjedringssystem som skrivebordslampen fra 1986, vil XXL-udgaven automatisk tiltrække nysgerrige blikke.

Opdag nu

Reeds Triple

by K. Begasse

Moderne fortolket natur: De 7 gennemsigtige stænger, i forskellige højder, ligner næsten naturligt dyrkede siv. Indvendigt fra og ud, bliver stængerne oplyst af varmhvide LED’er, og derved skabes stemningsfulde accenter.

Opdag nu

Tolomeo

by M. de Lucchi & G. Fassina

Designet til komfort: Lampeskærmen ser ud som om den er lavet af jute-flet, men det erikke tilfældet. Den er lavet af thuja, en robust, vaskbar plast, som er ideel til udendørs brug og dermed perfekt til hygge på terrassen.

Opdag nu

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.