Artemide bordlamper

Bordlamper fra Artemide

Design møder know-how

Førsteklasses lyskreationer inden for design og teknologi: Det er, hvad Artemide har stået for siden 1960. De møder os i hotellobbyer, spiller gæsteroller i Hollywoodfilm, er skinnende statussymboler på kontoret - og pynter derhjemme hos ægte belysningseksperter.

Tolomeo Tavolo

by M. de Lucchi & G. Fassina

Kontorklassikeren: Siden 1987 har den elegante lampe fundet sin plads på borde verden omkring. Lampen er let genkendelig på fjedringsmekanismen, der inspireret af en fiskers fiskestang.

Opdag nu

Tizio

by R. Sapper

Med tiden et designikon: Denne serie, der blev frigivet i 1972, kan flyttes i alle retninger, og forbliver takket være modvægtene pålideligt i den indstillede position.

Opdag nu

Eclisse

by V. Magistretti

Retro-look når det er bedst: Takket være den sfæriske form, det ekspressive farvevalg og det fascinerende lysskær er lampen en del af ”Masters’ Pieces ”fra Artemide.

Opdag nu

Fato Bicolor

by M. de Lucchi, G. Fassina & G. Ponti

Leger med geometrien: I den hvide ramme i denne lysskulptur befinder sig rektangulære elementer i en kontrastfarve. Lampe og samtidig et moderne kunstværk!

Opdag nu

Come Together

by C. de Bevilacqua

Design to go: Den transparente krop lader lyset fordele sig ud i rummet. Takket være det genopladelige batteri skaber lampen en hyggelig atmosfære med sit varmhvide lys.

Opdag nu

Tolomeo Micro Table Bicolor

by M. de Lucchi, G. Fassina & G. Ponti

Stilfuld ny udgave: Denne tofarvede version udvider den berømte Tolomeo-serie. Det slående fjederkompensationssystem sikrer også her perfekt stabilitet.

Opdag nu

Logico

by G. Reichert & M. de Lucchi

Afdæmpet ynde: Skærmen, lavet af tre lag håndblæst glas, er udfærdiget med en skinnende silkefinish. Lyset falder forsigtigt ned og til siderne.

Opdag nu

Gople

by Bjarke Ingels Group

Et unikum i henhold til den gamle venetianske tradition: Lampen med den håndlavede glasskærm er et yndefuldt indretningselement, selv i slukket tilstand.

Opdag nu

Yanzi

by Neri & Hu

Minimalistisk klenodie: LED lyset inde i glaskuglen sørger for hyggelig komplementær belysning. Sort og messing danner en harmonisk kontrast.

Opdag nu

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.