Årets Pantone-farve 2022

En sammensmeltning af vores fysiske og digitale liv

Med PANTONE 17-3938 Very Peri - årets pantonefarve i 2022 - finder en inspirerende blå nuance med en rødlig-lilla undertone vej ind blandt trendfarverne. Pantone Institute præsenterer desuden også fire spændende farvepaletter, der harmonerer fantastisk med årets farve: "Amusements", "Wellspring", "Balancing Act" og sidst men ikke mindst "The Star of the Show".

PANTONE Very Peri


PANTONE 17-3938 Very Peri repræsenterer sammensmeltningen af det fysiske og digitale liv. Den blev skabt som et farvesymbol for den globale tidsånd. Ud over lamper designet i disse rødviolette, blå nuancer betyder det, at lyssætningen bør fokusere på smarte lamper, der ikke nødvendigvis har denne trendfarve, men kan oplyse rummet i den, og det bare med et tryk med en finger.

Shop efter lamper i PANTONE Very Peri

Amusements


Farvepaletten "Amusements" er munter og fantasifuld. Armaturer i kulører fra lyserød flambé til brunorange formidler glæde, spontanitet og en følelse af tillid. Smarte lamper med multicolour funktion inspirerer til at eksperimentere efter behov og uhæmmet udtrykke sin farveglæde.

Shop efter farvepaletten Amusements

Wellspring


Farvepaletten "Wellspring" går i retning af mark og skov og indeholder harmoniske grønne toner og nuancer som Chai Tea, Dewberry og Eggshell Blue. I kombination med PANTONE 17-3938 Very Peri resulterer dette i en blid symbiose, der fremhæver det gode humør. Dette understreges yderligere med smarte muligheder for at individualisere lyset.

Shop efter farvepaletten Wellspring

Balancing Act


Farvepaletten "Balancing Act" skaber en balance mellem varme og kolde farvetoner. Lotus, Granite Green og Elderberry ser ligefrem kunstneriske ud i kombination med PANTONE 17-3938 Very Peri. Blændfrit, varmhvidt lys understreger denne unikke kombinations hjemlige og enestående karakter.

Shop efter farvepaletten Balancing Act

The Star of the Show


PANTONE 17-3938 Very Peri viser sin dynamik i kombination med nuancerne i farvepaletten "The Star of the Show". Trendfarven bliver her sat i kontrast med klassiske og neutrale toner. Med hensyn til belysning kan dette f.eks. gennemføres ved at kombinere ikoniske lampeklassikere i afdæmpede farver med årets farve.

Shop efter farvepaletten The Star of the Show
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.