Årets Pantone farver 2021

Inspirerende duo: Ultimate Grey & Illuminating

PANTONE 17-5104 Ultimate Grey og PANTONE 13-0647 Illuminating kunne ikke være mere forskellige, men alligevel supplerer de hinanden godt. Kombinationen af de to nuancer formidler styrke og positivitet. Samtig fortæller farverne en historie om dyb betænksomhed med et glimt af håb, symboliseret af det solstrejf den gule nuance repræsenter. Et inspirerende sammenspil opstår de to farver imellem - det solide, praktiske fundament i sammenspil med en varm, munter, optimistisk livlighed - dette naturligvis overført til perfektion på tidløse lampedesign.

Ultimate Grey
rolig & afdæmpet

Farvetonen PANTONE 17-5104 Ultimate Grey giver os følelsen af ​​vedholdenhed og sindsro. Den giver giver os de nødvendige færdigheder til at håndtere udfordringer og styrker vores evne til at være modstandsdygtige. Det grå, der vil forme vores interiør i 2021, står for solid pålidelighed og symboliserer et sikkert fundament - metaforisk set som småsten på stranden. På grund af sin enkelhed får den andre farver til at lyse og virker aldeles harmonisk i lampedesign med varmhvidt lys.

Vedholdenhed &
sindsro
Find din grå lampe

Illuminating
solrig & positiv

En lys, munter gul sprængfyldt med vitalitet lurer bag PANTONE 13-0647 Illuminating. Med en varme som solens kraft formidler den gule farvetone et budskab om lykke, kraft og håb. Ud fra dette afleder vi forhåbning om en bedre fremtid. Lige nu skænker Illuminating os mod og livsglæde - i form af moderigtige, kreative lamper og belysningskreationer.

Livlighed &
varme
Køb gule lamper
FARVEPALETTER
de nye Pantone-farver perfekt kombineret!

Paletten AVIARY
Kraftfuld udstråling

Med deres strålende glans bringer lamper i farven på Aviary-farvepaletten en munter stemning ind i vores hjem. Foruden Ultimate Grey og Illuminating inkluderer årets stjerner også de blå toner Skydiver og Peacock Blue, samt den fremtrædende lyserøde Fruit Dove. Cloud Dancer sørger med sin lyse grå nuance for kontrast.

Med kraftfuld udstråling
fra farverig fjerpragt
Køb lamper i trendfarver

Paletten Sun & Shadow
jordnær

Farvepaletten Sun & Shadow er synonymt med styrke og selvtillid. Dens jordnære nuance kombineret med Ultimate Grey & Illuminating skaber et sammenspil af uberørt skønhed og harmoni. Oil Green og Shadow Green står sammen med såvel Wild Ginger som Blue Nights i fokus af denne farvesammentæning - ​​rige farver der, gør trendy lamper til statement pieces.

Et udtryk
af primitiv skønhed
Køb lamper i trendfarver

Paletten Enlightenment
Nye ideer

Med farvehistorien på oplysningspaletten kan ånden udfolde sig, og nye ideer kan blomstre. De ungdommelige farver formidler positive følelser for fremtiden og spirende forårsfornemmelser - lyset er på vej. Placid Blue, Prism Pink og Lavender bringer en pastelnuance til farvepalletten, der bliver afrundet af Lead Crystal. I moderne interiør tilføjer lamper og inventar i dette farvespektrum et strejf af friskhed.

Inspireret til
friske tanker
Køb lamper i trendfarver
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.