Vores kolleger byder indenfor

En udendørs oase i skandinavisk stil

Sådan tilbringer Oxana, vores creative director, sin sommer derhjemme: En inspirationskilde til at arbejde hjemmefra såvel som et sted til afslapning.

Fra storbyen…
Til provinsen!

Egentlig er Oxana faktisk en rigtig storbypige. Hun flyttede fra Hamborg til den idylliske barokke by Fulda - en lille by med flair, der har meget at byde på: Ud over den middelalderlige bymidte med en tilstødende slotshave finder man her også et moderne centrum, der inviterer til at slentre gennem byen i blandt sine yndlingsbutikker.

Oxanas nye bopæl: En rummelig og åben maisonette-lejlighed - hvor hun fra tagterassen kan lade blikket vandre ud over byens tage.

Med øje for detaljer har hun indrettet sin altan med et skandinavisk touch til en afslappende oase, med elegante og funktionelle linjer som også gør det til et sted hun opholder sig meget. Et simpelt og forfriskende look, der matcher Oxanas personlighed.

Frem for alt elsker hun nedtonede farver såsom gråtoner kombineret med slående kontraster. Oxana har tilføjet naturlige materialer såsom træ og dekorative elementer i imiteret pels, alt sammen for at skabe en oase til velvære i sit eget hjem.

Sommerens trend: bærbare lamper

Oxanas absolutte favorit: Den bærbare bambus bordlampe fra Forestier, fransk design af højeste kvalitet.

Designeren Arik Lévy har med sit design poetisk sammenført natur og design i en lampe. Med sine lysmønstre nedsænker Bambus altanen i en helt særlig atmosfære.

Hvis du har en så fantastisk udsigt over din udendørs chill lounge på dit hjemmekontor i løbet af dagen, kan du selvfølgelig have svært ved at modstå at sidde udenfor med din bærbare computer. Og i en sådan tiltalende atmosfære kommer ideerne måske endda nemmere frem hos kreative mennesker som Oxana.

Bærbare lamper er en absolut sommertendens, uden hvilken Oxana ikke længere kan forestille sig sin altan. Disse trådløse lamper i usædvanlige og innovative designs kan tages med overalt, helt ukompliceret uden brug for ledning og adgang til nærmeste stikkontakt.

Trend bærbare lamper – Shop the look

Oxanas stil – Find den her og opgradér din belysning

Efter en smuk solskinsdag lyser Oxanas altan op når skumringen nærmer sig. Her tænder hun alle sine udendørs lamper og lægger sig på langs med sin tablet på sin udendørs sofa for måske at surfe gennem sine yndlings online-shops. Det er her i de skønne aftentimer at magien ved den lysende dekoration for alvor kommer til sin ret og indbyder til hyggelige stunder, alene eller i godt selskab.

Dekorationslamper til udendørs – Oxanas favoritter

Solcellelamper med farverige mosaikker er et element, der danner blikfang i den udendørs stue. Disse små lamper skaber en unik lysatmosfære, der danner en god kontrast med Skandi-lookets elegance - de detaljer, som Oxana elsker.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.