Guide
billige lamper

Den første belysning

Lamper til overkommelige priser

Det er ikke nødvendigt at investere store summer i stemningsfuld og funktionel belysning. Vores udvalg inkluderer også masser af lamper til forskellige rum, der på trods af deres lave pris både ser godt ud og belyser dit hjem smukt. Den store efterspørgsel på moderne, funktionelle lamper gør, at der også vil være lamper til en god pris. Ligegyldigt om du er på jagt efter læselampen til lænestolen, pendlen over spisebordet eller en smart, flytbar bordlampe - så finder du helt sikkert noget du kan bruge!


Væglamper

for under 400 kr.

En væglampe er et glimrende valg, for eksempel over et sidebord, i et soveværelse som natlampe ved sengen eller i forbindelse med en lænestol. Væglamper bruges også i vid udstrækning som supplement til den almene belysning for at bidrage til hyggen.

Bordlamper

for under 400 kr.

Bordlamper er den ultimative belysning, når det kommer til at skabe stemningsfulde accenter. De gør sig bedst på et sidebord eller en kommode. To-go-versioner med genopladelige batterier gør det nemt at tilpasse belysningen til netop dit behov!

Pendellamper

for under 600 kr.

En pendel er det mest almindelige valg til spisebordsbelysning, men den passer også godtover lænestolen og er særligt trendy, som alternativ til natbordslampen i soveværelset.

Gulvlamper

for under 900 kr.

Gulvlamper er praktiske og nemme at tage i brug, da installation kun betyder at man sætter stikket i stikkontakten. Selv med et lille budget er det muligt at findes både bue-, trebens- og burlamper, der beriger hjemmet.

Loftlamper

for under 400 kr.

Et rum uden loftslampe er som en sofa uden tæppe. De fås som enkelt eller flere lyskilder for individuel tilpasning, samt også som stilfulde design statements i alverdens farver og former.

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH