Messing/guld loftlamper

Guld- og messingloftlamper for et tiltalende lys

Hvis du har indrettet din bolig med antikke og værdifulde møbler og boligtilbehør, skal disse også sættes i scene af den rigtige belysning. Derfor er det vigtigt at det ikke bare er det rigtige lys på det rigtige sted, men stilen og måden lyset er pakket ind på er også vigtig.

Glinsende lyspunkter med messing og guld loftlamper

Både guld og messing er gennem årtusinder blevet brugt som råstoffer til forskellige genstande, så som mønter, smykker, vægmontering eller lysestager. Så det er ikke underligt at også loftlamper bliver fremstillet af guld og messing nu til dags. Gennem skæret fra lyset, og den glinsende overflade af guld eller messing kommer loftlampen særligt godt til udtryk. Messing loftslamper fås også i typerne patineret eller glinsende. Desuden varierer farven af messingloftlamperne alt efter legeringen: hvis der er mindre zink i, bliver messingen brunere, mens mere zink giver legeringen en gulligere farve.

Historier fra guld og messings loftslamper

Guld er et kemisk element og hører til edel metallerne. Allerede igennem årtusindener har det været brugt til fremstilling af rituelle genstande, mønter og smykker. På grund af sin glinsende overflade egner guld sig også særlig godt som materiale til fremstilling af guld loftslamper. At man ofte ikke kan adskille guld og messing loftslamper rent farvemæssigt, skyldes at kobber-zink legeringen og edelmetallet farvemæssigt er meget ensartet. Også for messing er der beviser fra 3.000 år f.Kr. Mange messing/guld-loftslamper tæller udseendemæssigt til antikke eller klassiske lamper, så de passer ekstra godt til en indretning bestående af antikviteter.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.