RÅDGIVNING

Belysning til soveværelset
8 gode tips til mere stemning og komfort

En loftlampe, to natlamper, og så er belysningen i soveværelset klaret? Tidligere, måske, men nu til dags byder lysdesigns på så mange facetter, at enhver fan af flotte interiørs kan udforske af hjertens lyst. Under disse tips får du mere at vide om hvad du skal holde for øje i din belysning til soveværelset, hvilke trends og stilarter, der gør sit indtog, og hvordan du kan skabe en hyggelig atmosfære med indirekte belysning.


#1

Hvilke stilretninger passer til soveværelset?

Fra moderne til en romantisk indretningsstil - alt er muligt, når det gælder belysning i soveværelset. Især et aspekt er i fokus ved alle mulige trends og stilretninger i soveværelset: En hyggelig atmosfære med mange indirekte lyskilder, så du ikke omgående blændes om morgenen, når du står op.


Populære stilretninger til soveværelser er den hyggelige skandinaviske stil, som skaber stemning med enkle farver og naturlige materialer, og den orientalske elegante, der giver et ekstra touch af romantik.

Belysningsideer i en moderne, elegant landlig stil, i en vovet vintagestil eller i middelhavslook passer også godt til et hyggeligt koncept i soveværelset. Udvalget er stort og du finder den passende drømmelampe for endnu mere stemning til den stilretning, du allerede har i dit soveværelse. En fælles træk for alle stilretning: I tider med moderne LED-teknologi omfatter det moderne soveværelse naturligvis også LED-belysning.

Alle natbordslamper


#2

Alternativer til den klassiske natbordslampe

En bordlampe på natbordet er en mulighed - og ja, en god en. Moderne belysningsidéer giver dog så meget mere som lamper til soveværelset! Absolut trendy: en pendellampe ved siden af sengens hovedgærde - så det er sjovt at læse om aftenen!


Væglamper bag eller ved siden af hovedgærdet bringer det skønneste lys ind i soveværelset - helst i trendy farver og materialer. Det er også tilladt at kaste et blik på moderne lyskilder med filamentteknologi og retro-charme.

Et stilfuldt alternativ er desuden gulvlampen som en soveværelampe. Når du stille den op i hovedhøjde ved siden af sengen - ved dobbeltsengen både til højre og venstre - giver den det bedste lys, når du skal baldre i dit yndlingsmagasin om aftenen. Og natbordslamper med nyttige funktioner som f.eks. intelligent lys med induktionsopladningsplade kan også være en populær opdatering af dit interiør.

Alle gulvlamper


#3

Sengebelysning: Så skal du aldrig mere famle efter lyskontakten om natten.

Så snart du stikker tåen ud af sengen, så tænder lyset! Det er muligt med stripes og små natlamper, der anbringes under sengen og takket være en sensor reagerer på bevægelser i registreringsområdet i sengeforliggerens højde. Så behøver du ikke først at famle efter lyskontakten, når du skal ud på badeværelset.


Natlamper, der kan mere end at reagere med lys på bevægelser i mørke, er naturligvis altid velkomne i soveværelset. F.eks. modeller med USB-port, hvor du også kan oplade din smartphone.

Også praktisk: transportable natlamper med skumringssensor og batteri, som du kan tage med overalt, hvor de lige skal bruges. Hvis de så også har en lille krog, så de kan hænges op, er fleksibiliteten svær at toppe!

Alle natlamper til stikkontakt


#4

Smarte belysningsidéer for mere komfort og hygge

En loftlampe i soveværelset, som kan styres med din smartphone og kan lyse i vidt forskellige farver - det bringer komfort og stemning ind i dine hvilerum! Men det er ikke kun den generelle belysning, der er intelligent i dag. Område- og nuanceret belysning fås også som intelligente varianter!


Den ligner en lanterne - men det er faktisk en intelligent LED-lampe, som kan styres nemt og bekvemt fra sengen med din mobile enhed. Der er dømt ren romantik med blide farveskift i op til 16 millioner forskellige lysfarver!

Vi har lært, at lamper også kan være møbler. Men de kan også erstatte stereoanlægget. Intelligente modeller, der ikke kun lyser, men også spiller din foretrukne playliste fra din smartphone hører hjemme i alle moderne soveværelser!

Vores smarte lamper


#5

Funktionelle belysningsidéer til skrå lofter

Hvis du har dit soveværelse i tagetagen, kan du udnytte indretningsideer inden for belysning med en masse facetter. Du kan således udstyre de skrå lofter med projektører, spots, indbygningslamper eller LED-paneler og -stripes. De kan ofte også styres intelligent.


Et wiresystem er også en praktisk og samtidig stilfuld løsning til belysning af de skrå træbjælker. Du kan montere lyset individuelt - også omkring hjørner - med forbindelsesstykker.

Ligeledes egnet til skrå vægge er lysekroner og pendellamper - de er især flotte sammen med rustikke bjælker. Og hvis man ikke vil vove sig op på stigen, kan alle mulige stander- og bordlamper selvfølgelig også flytte ind på loftet. Med fleksible lampeskærme til styring af lyset er dette alt andet end en nødløsning.

Alle smarte spots


#6

Til særlige lysaccenter:
Stjernehimmel & andre kreative belysningsløsninger

I soveværelset er der masser af plads til individuel ekstra belysning. Et belyst makeup-spejl, som du takket være USB-porten også kan oplade din smartphone med, er et moderne must til din kommode.


Men også loftlamper, der simulerer en stjernehimmel, skaber en skøn stemning i soveværelset. Den bedste løsning er at vælge en model, der kan udvides med flere moduler og styres med en fjernbetjening.

Dekorative lamper såsom lyskæder giver også soveværelset et mere romantisk og stemningsfuldt touch. Hvad med f.eks. lysende klemmer, som su kan bruge til at sætte dine skønneste øjeblikke op på væggen med?

Al spejlbelysning


#7

Lysende møbler eller belysningsideer med opbevaringsplads?

Du kan aldrig have nok opbevaringsplads i soveværelset - her en reol, der et bord. Det er perfekt til opbevaring af bøger, smykker og smartphone. Hvis hylden også samtidig er en lampe til soveværelset, er komforten svær at slå. Og oveni ser det rigtig stilfuldt ud!


Hvor praktisk - en stor standerlampe, der også står trofast til tjeneste som garderobe! Du nupper ganske enkelt en bøjle, og så kan du hænge morgendagens outfit klar uden krøller og perfekt belyst.

Lamper med opbevaringsrum tager sig også godt ud som natbordslamper i hovedhøjde på væggen. Så kan du lægge krimien direkte fra dig inden du falder i søvn, og slukke lyset - vi siger: Sov godt!


#8

Skabsbelysning:
Så har du altid et godt overblik over dit tøj

Man roder hektisk rundt i det mørke klædeskab - det kan let være noget, der hører fortiden til! For med skabslamper i form af projektører, stripes, spots og indbygningslamper får du et god og oplyst overblik over garderoben.


Den farvegengivelse, der beskrives med forkortelsen Ra, er vigtig her. Ra 100 er perfekt til at få farven på dit yndlingsoutfit til at virke så naturtro som muligt, som ved dagslys. Fra Ra 80 kan man tale om en god farvegengivelse, og fra Ra 90 og fremefter en rigtig god en, hvor farvenuancerne i tøjet ikke virker forvrængede.

Hvis du ikke vil massakrere klædeskabet med skruer, kan du roligt satse på klæbebånd. Små spots til skabsbelysning leveres klar med klæbestrimler på bagsiden - og det samme gælder stripes, som er lige så lette at montere.

Alle skabslamper


FAQ: Ofte stillede spørgsmål om belysning til soveværelset

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.