Philips Hue Udendørsbelysning

Philips Hue udendørslamper

Hvilke fordele og særlige egenskaber er der ved en udendørslampe fra Philips Hue?

Philips Hue udendørslamper udvider Philips Hue-mærkets innovative Smart Home-koncept til haven, terrassen eller balkonen. De tilbyder alle de samme funktioner, som gør systemet så attraktivt til smart belysning indendørs, herunder:

  • Lyset tændes automatisk, når du kommer hjem
  • Lyset kan slukkes fra hvor som helst, også når du er på farten
  • Udendørsområdet forskønnes med farvet og dæmpbart lys
  • Lysscenarier kan frit indstilles

Lamperne er fremstillet i kapslingsklasse IP 44 eller mere, hvilket gør, at de kan anvendes mange steder. I vores inspirationsdel finder du en række forskellige belysningstips om emnet smart havebelysning.

philips hue white color econic led bedlampe

Hvilke Philips Hue udendørslamper findes der?

Philips Hue har et alsidigt udvalg af Hue udendørslamper til forskellige formål til belysning i og af haven. Det drejer sig blandt andet om sikkerhedsrelevante lyskilder som væglamper samt udendørs-lightstrips til at skabe atmosfære udenfor. Et par højdepunkter fra sortimentet:

philips hue impress bedlampe

Philips Hue Impress

Philips Hue lamperne Impress leveres med et jordspyd og kombinerer lineært design og moderne Smart-Home-belysningsteknologi.

philips hue calla bedlampe

Philips Hue Calla

Philips Hue lampeserien Calla er lavet af det velkendte og populære kvalitetsmateriale rustfrit stål og forkæler sanserne med lampernes til enhver tid valgfri lysfarve.

philips hue white color ambiance lily spot

Philips Hue Lily

Philips Hue Lily spotloghts tilbyder direkte lys til iscenesættelse af buske, træer, hække og meget mere.

philips hue bridge

Hvad skal man bruge for at betjene udendørsbelysningen fra Philips Hue?

I modsætning til indendørslamperne fra Philips Hue, som også kan betjenes via Bluetooth-teknologi uden trådløst internet og en hub, kræver udendørslamperne fra Hue en Philips Hue Bridge. Betjening via Bluetooth er ikke mulig.

Fordelen er, at udendørslamperne straks er forbundet med hinanden og kan bruges til hjemmeautomatisering og personlig komfort. Installationen er lige så nem som med enhver anden lampe fra Philips Hue: Så snart lampen er forsynet med strøm, kan den integreres i Philips Hue-appen og straks betjenes med smartphone eller via stemmestyring.

Hvordan udvider man udendørsbelysningen fra Philips Hue?

Udendørslamper fra Philips Hue kan kombineres med adskillige ekstra Smart-Home-enheder, inklusive de separat placerbare Philips Hue bevægelsessensorer. Hue udendørslamper er ikke udstyret med en fast bevægelsessensor for at give maksimal fleksibilitet med hensyn til sensorens placering. Hue-sensorerne er batteridrevne og kan derfor installeres trådløst. Flere sensorer kan også styre én lampe, ligesom én sensor kan styre flere lamper.

Der findes også andet nyttigt tilbehør, for eksempel de smarte, også trådløse kontakter fra Senic samt en lang række kompatible enheder med ZigBee-radiostandard, som kan integreres i Hue Bridge.

philips hue outdoor sensor

Hue Outdoor-sensor

senic outdoor smart switch philips hue

Senic Outdoor-kontakt

Hvad er forskellen mellem lavspænding og standard netspænding i Philips Hue udendørsbelysning?

Man skelner mellem to forskellige typer Hue udendørslamper: Lamper med standard netspænding til tilslutning til strømnettet og lavspændingslamper, der er beregnet til tilslutning til en udvendig stikkontakt eller stikdåse.

innr led udendors spotlight med ledning

Kom hurtigt i gang med lavspænding

Udendørslamperne med lavspænding tilbyder en enkel og fleksibel måde at designe udendørsområdet på. De passer i enhver stikkontakt.

philips hue outdoor vaeglampe ledning

Fast, sikker installation med netspænding

Udendørslamper med netspænding anvendes hovedsageligt til sikkerhedsrelateret belysning, for eksempel i form af væglamper.

Har du yderligere spørgsmål eller behov for et par gode råd? Så henvend dig til vores tekniske kundeservice. Her kommer du til vores kontaktformular.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.