Moderne pendel lamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Forud for deres tid - det gør pendellamper moderne!

  moderne pendellamper

  Man er aldrig i tvivl, når man ser en moderne pendellampe - helt intuitivt kan alle nemt skelne det moderne design fra det traditionelle, og hvad der ellers forstås ved et „moderne“ look, kan du læse i denne rådgivningsdel.

  Men det stopper ikke her, for en moderne pendellampe er også fyldt med moderne lysteknik og lyskilder. Hvad du skal være opmærksom på i den forbindelse, kan du også læse i denne rådgivningsdel.

  Hvad gør en pendellampe moderne?

  Moderne er simpelthen bare det modsatte af gammeldags, og det ser du tydeligt på alle pendellamperne i denne kategori. En af nutidens trends er (bl.a) glasskærme i forskellige farver og nye former og også pendellamper med markante elementer i træ.

  Derudover har Bauhaus-stilen virkelig gjort comeback som aldrig før! Netop i 2019 til Bauhaus’ 100-års fødselsdag er puristiske, minimalistiske, funktionelle pendellamper blevet det helt store hit. En futuristisk model med iøjnefaldende fx kromfarvede elementer og et reduceret formsprog rammer også præcis denne trend, og det gør de kreative designerlamper selvfølgelig også, men de har deres helt egen logik.

  Et andet lige så vigtigt kendetegn ved en moderne pendellampe er lysteknikken, for den er og skal i dag naturligvis være med LED. LED ...

  • sparer penge takket være et højt lysudbytte
  • skåner miljøet på grund af sit lave energiforbrug
  • holder op til 50 gange længere end en traditionel glødepære
  • har lang holdbarhed på antal tænd/sluk
  • byder på homogent, fantastisk smukt lys

  Tips til valget af din nye yndlingslampe: Sæt et flueben ved „LED“ under filteret „Teknologi“, så du med det samme sporer dig ind på en LED-lampe. Hvis du hellere vil kigge hele vores spændende sortiment igennem uden begrænsninger, er du selvfølgelig også velkommen til det, og hvis du undervejs så alligevel forelsker dig i en lampe med fatninger, kan du bare eftermontere den med moderne LED-lyskilder. På den måde kombinerer du den bedste lysteknik, du overhovedet kan få på inden for lyskilder, med dit eget favorit-design.

  moderne pendellamper
  moderne pendellamper
  moderne pendellamper

  I hvilken højde over spisebordet skal man hænge moderne pendellamper?

  Højdejusterbare pendellamper er ret moderne, men der er også mange vildt flotte moderne pendellamper, der ikke er højdejusterbare - og heller aldrig bliver det. For eksempel fordi de ikke (kun) har et praktisk formål, men især skal sætte deres helt eget præg på rummet, de placeres i, som unikke, lysgivende indretningsobjekter. Hvis den slags pendellamper skal bruges over et spisebord, bør du hænge dem 80-100 cm over bordpladen.

  Det er højt nok til, at du kan se personen, der sidder over for dig, og til at du ikke slår hovedet, når du rejser dig, men samtidig lavt nok til at gøre spisebordets til rummets dominerende midtpunkt, og få resten - for eksempel køkkenbordet med de beskidte gryder og pander - til at fortone sig i en vis grad af mørke.

  moderne pendellamper
  moderne pendellamper

  Er moderne pendellamper højdejusterbare?

  Om en pendellampe er fleksibelt højdejusterbar, har intet at gøre med, om den er moderne. Teknikken til at indstille højden har vi haft længe, for vi har længe haft behov for at justere lyset efter vores behov, og både nu til dags og i gamle dage har spisebordet haft mange funktioner. Derfor er alle pendellamper, både de moderne og de klassiske, højdejusterbare, hvis de ellers er udstyret med den fornødne højdejusterings-mekanisme. Højdejusterbare, moderne pendellamper finder du i shoppen ved at kigge efter ordene „Er højdejusterbar: Ja“. Så kan du være sikker på, at den lampe, du har valgt, har et passende højdejusteringssystem.

  Findes der moderne pendellamper med touch-dæmper?

  Har du virkelig lyst til at betjene din pendellampe med en touch-dæmper, så du er nødt til at strække dig halvt af led, for at nå lampekroppen, som du samtidig måske også kommer til at sætte fedtfingre på? Vi har et meget mere moderne alternativ til din moderne pendellampe: Pendellamper med gestus-styring.

  Du hæver bare hånden op mod lampen, og straks forstår de integrerede sensorer, at du godt kunne tænke dig en anden lysstyrke. Den form for innovative betjeningsmuligheder får du fx i Blue Sticks fra B-Leuchten eller i nogle High-End-lamper fra BANKAMP. Når du kigger på produkterne, skal du se efter ordene „Dæmpbar: Ja“ og „Dæmper: Inkluderet“ – og så kan du i produktdetaljerne læse mere om, hvilken dæmper eller dæmpningsteknologi produktet er udstyret med.

  Har du allerede en pendellampe med fatning, fx til en E27-lyskilde, som du bare ikke vil af med? Det er ikke noget problem! Du skal bare vælge en lyskilde med integreret dæmpningsteknologi. Det kan fx være. Smart-Home-lyskilder eller lyskilder med EasyDim-teknik.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.