Loftlamper af træ

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Så bliver det ikke meget hyggeligere: Loftslamper af træ

  Det er naturligt. Det vækker følelser. Det er varmt. Det er selvfølgelig træ, vi taler om, og når vi bringer det ind i boligindretningen, skaber det i den grad en hyggelig stemning. Det kan være sirligt og fint, eller groft og råt - alt efter hvordan det er forarbejdet og hvor mange årer, det har. Når træ bliver brugt til en lampe - og bliver det sat sammen med en varmhvid lysfarve - så kommer alle fordelene ved dette naturmateriale først rigtigt frem. 

  loftlamper-i-træ

  Smarte detaljer med åringer i træet?

  Ja, selvfølgelig findes der trælamper med LED-lyskilder, for der findes næppe noget bedre end naturens eget materiale kombineret med den mest moderne lysteknik, der findes. Her kan man vælge mellem to typer LED-lyskilder - dem man kan skifte ud, eller dem der er fast indbygget. Fordelene ved LED-teknik er både mange og overbevisende: 

  • Du sparer 90 % strøm i forhold til traditionelle glødepærer
  • Du skåner miljøet, for der er ikke kviksølv i LED-lyskilder
  • Du behøver ikke rode med at udskifte lyskilderne
  • Pærerne tænder med det samme - anderledes end med sparepærer
  • Du nyder godt af mange slags design takket være kompakt lysteknik
  loftlamper-i-træ

  Smarte detaljer med åringer i træet?

  Det kan du sagtens få! Når du tænker på træ, tænker du så på drivtømmer, du ser, når du går ved stranden? Eller på bjælker i gamle huse? Eller måske på grene, som den din gynge hang ned fra, da du var barn? Bare slip fantasien løs, når du kigger i vores shop, for her kan du finde loftslamper med alle mulige årringe, der minder om både drivtømmer, bjælker og grene i skoven. Der er noget for enhver smag. 

  Kan man også få loftslamper, der ligner træ? 

  Vi har selvfølgelig også loftslamper, der ligner træ, men er lavet af et andet materiale. Så hvis du er en af dem, der ikke lægger vægt på, om lampen faktisk er af træ, så har du pludselig et endnu større udvalg.

  I hvilke stilretninger kan man få loftslamper af træ?

  Når man tænker på træ, tænker man tit først på noget landligt og dermed på en meget rustik boligindretning. Det er også nemt at komme til at tænke på den skandinaviske stil, når man først har billedet af træ inden i hovedet, men faktisk passer naturmaterialet træ også ind i en ung bolig eller i klassiske indretninger, og hvis man er til vintage og retro, er der også et stort udvalg af loftslamper i træ. Så det er bare med at bruge søgefunktionen og de stikord, der passer bedst til dine ønsker, når du kigger i vores shop. 

  loftlamper-i-træ
  loftlamper-i-træ
  loftlamper-i-træ

  I hvilke rum er det bedst at placere loftslamper af træ?

  Det kan du egentlig gøre, lige som du har lyst - næsten da. Loftlamper af træ egner sig perfekt både i stuen, spisestuen, køkkenalrummet og i sove- og børneværelset. Du skal dog passe lidt på i rum, der kan blive fugtige og våde - her skal du huske at kigge efter den passende kapslingsklasse. For som du ved, er vand og el ikke nogen god kombination.

  Findes der også dæmpbare loftslamper af træ?

  Det gør der da selvfølgelig, for når man først har valgt et af de hyggeligste materialer, der findes, skal man da også kunne skabe hyggeligt lys. Hvis du gerne vil have en trælampe med dæmper, skal du i kategorien „loftslamper“ bare vælge filtrene „træ“ og „dæmpbar“. Så får du straks et overblik

  Har du stadig flere spørgsmål om loftlamper af træ? Stil dem endelig - til vores tekniske kundeservice. Du kan kontakte dem telefonisk på +45 89 88 18 90 eller via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.