Loftlamper af træ

Loftlamper i træ - for naturlig følelse af hjemlig hygge

Med træ loftslamper bringes ikke bare varme og hygge ind i hjemmet. Det er naturlige materialer og harmoniske former der overbeviser. Bare loftslamper i kombination med træ og det miljøvenlige Lunopal sørger for et varmt ikke blændende lys der sørger for den rigtige velvære atmosfære i stuen eller soveværelset.

Hvis man heller ikke vil gå glip af træ loftslamper i arbejdsværelset, kan man her gribe til spotlight eller spots.

En særlig individuel lysoplevelse fås med vores tagudhæng. Udvælg selv din egen individuelle loftslampe. Mal, tapetser eller laker tagudhænget efter din forestilling. Målet: en loftslampe præcis efter din forestilling.

Men også i de allerede færdige modeller finder du de mest forskelligartede former. Spotlights og loftspots, moderne og kantede udføringer eller klassiske mere runde armaturhuse. I nogle tilfælde får du ved køb af vores trælamper ikke bare en super loftslampe, men også et ægte stykke håndværk. Se vores produkter nærmere igennem. I beskrivelsen finder du ud af mere om fremstillingen of anvendelsen af materialer.

Udover loftslamper af træ, tilbyder vores sortiment mange andre muligheder. Besøg kategorien træ væglamper og træ standerlamper og bliv fortryllet gennem kombinationen af direkte og indirekte lys i et stemningsfuldt lyskoncept i jeres stue.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.