Wiresystem installationsklar

Monteringsklar wiresystemer for en simpel og fleksibel lysindretning

Wiresystemer tilbyder en særlig individuel lysløsning til ethvert rum, idet det er muligt at udvide med ekstra tilbehør og man kan bytte de enkelte lamper ud. Selv svære rumlige udfordringer er intet problem for wiresystemet, f.eks. kan man skaffe den optimale belysning i rum med skrå lofter eller skæve vinkler. for det meste går takken til den enkle installation, hvor der bare skal bruges en enkel strømtilslutning for at sikre en dækkende belysning. De enkelte lamper som man hænger på wiresystemet, kan uafhængigt af de andre, omplaceres og tilrettes, alt efter hvor i rummet man har mest brug for lyset.

Wiresystemer i højspændings- eller lavspændingsudgaver

Både skinnesystemer og wiresystemer findes i to udgaver, hvad strømspændingen angår: højspænding (230V) og lavspænding (12V). Et lavspændings-wiresystem drives af en lav beskyttelses spænding på 12V, og skal bruge en transformator der omdanner el nettets spænding fra 230V til 12V. Til højspændings-wiresystemer har man ikke brug for en transformator, da den kan drives direkte med el nettets spænding på 230V.

Monteringsklare wiresystemer er komfortable

En særlig praktisk og komfortabel løsning er monteringsklare wiresystemer, som man kan købe i et sæt. Alt efter hvor stort sættet er, indeholder wiresystemet fem, syv eller måske otte lamper, der kan monteres på begge wires. Også ved de færdige sæt kan man vælge mellem dem der bare indeholder spotlights, eller også sådanne der indeholder små hængelamper. Også LED-lamper er en mulighed. Med mulighed for at dæmpe lamperne, kan man også skabe forskellige lysstemninger i rummet med et wiresystem. Intet står længere i vejen for en hyggelig romantisk aften.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90 Kontakt +45 82 56 80 60

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.