Wiresystem installationsklar

Monteringsklart wiresystem

Oplys selv de mest komplekse rum.

Både til oplysning af en lang gang og til belysning i mørke områder i et komplekst formet rum, eller hvis du bare gerne vil smide dine gamle lampeskærme ud og skabe et mere moderne look, er monteringsklare wiresystemer vejen frem.

I modsætning til fastmonterede loftlamper fås wiresystemer med justerbare lyskilder i hele wiresystemets længde. Så du kan ikke alene ændre lysets retning, men du har også friheden til at flytte rundt på dine møbler så ofte, du vil - for du kommer aldrig til at sidde i mørke!

Wiresystem

Hvor kan man bruge wiresystemer til belysning?

Et wiresystem gør det muligt at oplyse et rum med flere lyskilder fra forskellige steder, du selv frit kan vælge - for eksempel et køkkenalrum, en lang gang eller en stor stue med flere forskellige siddegrupper.

Det er også praktisk at bruge et wiresystem til belysning i rum med komplekse former, som har mange hjørner og kroge (fx L-formede rum), eller i skrå lofter.

Disse rum udnytter systemernes fordele, men wiresystemer udgør en smart og funktionel belysning i alle typer rum, og det er en moderne måde at oplyse dit hjem på - uanset størrelse og form.

Hvad er fordelen ved et monteringsklart wiresystem til belysning?

Monteringsklare wiresystemer til belysning er helt fantastiske!

Hvorfor?

Fordi de leveres for-monterede i en fast længde og med et fast antal lamper, så du kan montere dem lige ud af kassen.

Og selvom disse spots sidder langs wirens længde, er deres placering ikke fast, så du kan ændre lysets retning, så det passer til dit individuelle rum.

Wiresystem
Wiresystem

Findes der monteringsklare wiresystemer med LED?

Ja det gør der i hvert fald! De fleste wiresystemer fungerer faktisk med LED-teknologi. Enten som fastmonterede LED-lyskilder - ofte kombineret med et minimalistisk design - eller med standardfatninger. Nogle af producenterne leverer allerede de passende LED-pærer, fx LED´er med GU5.3- / MR16-fatninger til et spot-baseret system.

LED-teknologien er ikke kun energibesparende, men også holdbar, og det betyder, at belysnings-wiresystemer generelt er vedligeholdelsesfri, når de først er monteret.

Det skal dog bemærkes, at LED-baserede wiresystemer ikke altid kan dæmpes, så husk at tjekke denne funktion i produktoplysningerne, før du køber.

Vil du gerne vide mere om vores wiresystemer? Eller om et andet emne, der har med wiresystemer og belysningssæt at gøre? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring i dag på +45 89 88 18 90 eller kontakt os på e-mail.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.