Pendel lamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Pendellampen - rummets lysende midtpunkt

  En pendellampe gør rummet smukt, hyggeligt og indbydende. Som blikfang midt i rummet understreger den din indretningsstil. Uanset om den er vintage, skandinavisk, klassisk eller rustik. Den giver naturligvis samtidig lys ved bordet på en meget fleksibel måde. Derfor kaldes den ofte også en spisebordslampe når den er placeret over køkken- eller spisebordet.

  Hvad er den optimale højde over bordet for pendellamper?

  Hvis den hænger for lavt, kan pendellampen være forstyrrende. Så kan man måske ikke se personen, der sidder overfor, eller man slår hovedet, når man rejser eller sætter sig. Så tommelfingerreglen er: Hæng din pendellampe 80 til 100 centimeter over bordet. Det er også et godt udgangspunkt for en højdejusterbar lampe - så kan man altid indstille den efter behov.

  Pendellampe Vita
  Pendellampe Flos

  Hvordan kan man skjule eller forkorte ledningen?

  På nogle lamper kan man trække ledningen ind i afdækningen på ophænget. Det er i hvert fald ikke nogen god idé at lege gør-det-selv-elektriker og forkorte ledningen selv. Din garanti bortfalder også, hvis du selv roder med lampen.

  Tip: Hold øje med, at der er en afdækning, hvor du kan gemme ledningen af vejen, når du køber en lampe. Ellers kan du bruge ledningen som et designelement. For på de fleste lamper i dag hører grimt ledningsrod fortiden til. Se dig om i vores shop efter en ny flot pendellampe, hvor du ikke behøver gemme dine ledninger.

  Er pendellamper højdejusterbare?

  Takket være en praktisk justerbar wiremekanisme er de fleste pendellamper faktisk højdejusterbare. På den måde kan man fleksibelt ændre lysindfaldet. Hvis lampen hænger højt oppe i loftet, kan man oplyse hele rummet. Placeret længere nede vil lyskeglen stråle målrettet ned på stedet, hvor tingene sker, fx bordet eller kogeøen.

  Findes der også pendellamper med touchdæmper?

  Ja de findes - så kan du regulere lysstyrken legende let - fra strålende lyst til hyggelig stemningsbelysning. Nogle touchdæmpere har også en memoryfunktion. Næste gang lampen tændes, vil den så tænde på den sidst valgte lysstyrke.

  Pendellampe LED

  Findes der pendellamper med fjernbetjening?

  I dag er mange pendellamper udstyret med en praktisk fjernbetjening. Med den kan man alt efter stemningen

  • variere lysfarven (valg mellem varmhvid, universalhvid og dagslys)
  • vælge mellem forskellige farvevarianter (multifarvet takket være lysteknologi med farveskift)
  • og også dæmpe lyset.

  Der er også et stort udvalg, hvis man hellere vil bruge sin smartphone frem for en fjernbetjening. Bare se dig om i vores shop i underkategorien Smart Home Belysning i kategorien Lamper til boligen.

  Pendellampe fjernkontrol farvevekslende
  Pendellampe moderne farvevekslende
  Pendellampe farvevekslende

  Hvilke pendellamper er moderne lige nu?

  Lige nu er pendellamper af naturlige eller enkle materialer meget populære. Træ, stof, glas og beton er meget efterspurgt. Det, folk især kan lide, er helt enkle, klassiske lamper, som, uden tingeltangel, sender et lysende statement.

  Pendellampe tekstilskaerme
  Pendellampe Trae
  Pendellampe Beton

  Hvilken slags pære passer til min pendellampe?

  Det spørgsmål er ikke relevant for alle pendellamper. For de findes også med indbygget lysteknik. Den moderne LED-teknik har i de senere år på den måde givet designerne et stort spillerum til at arbejde med slanke former. Hvis man har brug for separate lamper, er LED en god idé. Fordelene er her den lange levetid, den store energibesparelse og mange forskellige design.

  Har du flere spørgsmål til pendellamper? Dem svarer vores kundeservice gerne på og de kan kontaktes telefonisk på 89 88 18 90 eller via vores kontaktformular.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.