Designlamper

Designerlamper – det fascinerende spil med lys

Designere forsøger med sine værker at indfange fascinationen af lys og for at fremstille en sand oplevelse. En designerlampe er blikfang, kunstværk og dekoration i en indpakning. Samtidig skal en kvalitets designerlampe også give den ønskede belysning. For at klare alt dette har designerne meget forskellige fremgangsmåder. Nogle designerlamper fascinerer ved at have anderledes farver og interessante former, mens andre designerlamper fascinerer ved at virke næsten puristiske. Rene glaslamper med lige former lader lyset virke for sig og sørger for unikke lysoplevelser.

Desuden skiller alle designerlygter sig ud ved brug af kvalitets materialer og kærlighed til detaljen. De gennemtænkte lyskoncepter sørger for en stemningsfuld atmosfære og det rigtige præg i hjemmet.

I vores webshop finder du et stort udvalg af fantastiske designerlamper. God fornøjelse med dit drømmelys.

Designerlamper til loft, væg og bord

Ofte designer en designer ikke bare en lampe, f.eks. væg- eller hængelampe, men i stedet en hel serie. Det giver en ekstra effekt hvis man så ikke bare anskaffer sig en designerlampe til loftet, men samtidig anskaffer sig den passende bordlampe for at skabe spændende belysning og anskaffe en sig gulvlampe i samme stil. I en velafstemt indretning kommer designerlamper særligt godt til udtryk.

Legen med farve, form og individualitet

Et krav ved designerlamper er, at designeren ved skabelsen ad denne lampe, har en større frihed hvad angår farve, form og lys. Resultatet der kommer ud af dette kreative arbejde er sande udsmykningsstykker. En designerlampe er ikke bare et belysningselement, men samtidig også et stykke individualitet der kan udfolde sig i alle rum.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.