Spotlights

Spotlight og spots - for at opnå en flot og målrettet belysning

Spotlight og spots er i almindelighed klassificeret for relativt hensigtsmæssige belysningstyper. Spots og spotlight sørger derfor ofte for tilstrækkelig lysstyrke i f.eks. butikker. Spots og spotlight egner sig dog ikke bare til funktionel belysning, men også til at skabe en atmosfære med belysningen – altså som bolig belysning.

Spotlight og spots og deres fordele

Spots og spotlight er ofte bevægelige, det vil sige deres lyshoved kan drejes i forskellige. Således kan spots og spotlight tilrettes individuelt. Lyset fra spots og spotlight falder derved præcis der hvor det virkelig er nødvendigt. Også i forhold til monteringen af spots og spotlight er yderst fleksibel. Spotlight og spots er både egnet til installation i loftet eller på væggen.

Muligheder for belysning med spotlight og spots.

Understregning af specifikke områder opnås med lys fra enkelte spots eller spotlight. Til oplysning af større områder, så som en længere gang, er spots og spotlight på skinnesystemer velegnede. Ofte er sådanne skinnesystemer med spots og spotlight indsat som belysning af kunstværker i gallerier. Men også i boligen tilbyder spotlight og spots muligheden for at sætte enkelte billeder eller værdsatte souvenirs fra rejser, i centrum ved hjælp af lys. Spotlight og spots egner sig også fremragende til rumdesign, de lader mindre attraktive områder forsvinde, og fremhæver de mere attraktive områder. Således kan også f.eks. vaser, statuer eller planter iscenesættes med spots og spotlight. Ved et større antal spotlight og spots er muligheden der for at energi effektivisere ved hjælp af energisparepærer eller LEDs (Lysdioder).

_


  • Ca. 30.000 forskellige produkter
  • Fragtfri levering fra 800 kr.*
  • Sikker handel
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.