Loftlamper er den vigtigste lyskilde i ethvert rum

Efter nøje udvælgelse af tapeter og møbler følger valget af den rigtige loftlampe, som får rummet til at skinne. Et stemningsfuldt lyskoncept starter med valg af den rette belysning. Loftlamper er både et vigtigt tilbehør i hjemmet, et blikfang og et dekorationselement til dine rum. De stiller dine kærligt udvalgte møbler, farverne på tapetet og gardinene i et godt lys, til deres fordel.

Som den centrale belysning i hjemmet bør loftlampens størrelse og form blive udvalgt i henhold til at de skal oplyse et helt rum. Her finder du perfekte loftlamper der er tilpasset rummets behov. En loftlampe med individuelle spotlights fremhæver visse områder af et rum. Blikket bliver rettet mod et smukt billede eller et elegant dekoreret udstilingsvindue.

Fabelagtige loftlamper af fint opalglas skaber et blændefrit varmt, blødt lys og understøtter rummets hyggelige atmosfære.

For detaljer, der levendegør et kvalitetsrigt interiørdesign, er designloftlamper et godt valg. Gennem innovative ideer og usædvanlige kreationer leger designere med lyselementet. Materialer med høj kvalitet kombineret med moderne farver skaber en enhed, og understreger et nøje planlagt interiørdesign. Med designloftlamper eller væglamper er det let at fuldføre ethvert rum.

Med den rette loftbelysning kan du også forvandle dit badeværelse til en ægte velvære-oase. Små, dæmpbare loftspots glinser i taget som stjernene på himmelen, højkvalitets krystal reflekterer lyset i loftet, hvidt opalglas giver et behageligt blødt lys.

Udvalget af loftslamper er gigantisk. Se igennem vores butik og bliv inspireret af mulighederne.

Loftlampe – et “must“ i ethvert rum

Loftlamper bliver ofte brugt som grundlæggende eller universiel belysning. De kan enten være indbygget i loftet eller fæstet til loftet. I begge tilfælde er loftlampen et meget centralt objekt i et rum – på den ene side fordi den spiller en vigtig rolle i belysningen af rummet, og på den anden side fordi den er visuelt plasseret i midten af rummet og således altid vil være et fokus.

Mangfoldige muligheder for loftlampen

Lige så varieret som brugsområderne, er udvalget af loftlampe. Der findes specielle loftlamper til ethvert rum. Loftlamper til køkkenet, børneværelset, badet, stuen og spisestuen samt soveværelset. Fordi en loftlampe har forskellige formål i de forskellige rum, er det ikke bare designet som må være forskellig, men også blandt andet kapslingsgraden. F.eks. eksempel må en lampe til badet og en lampe til børneværelset have forskellige egenskaber. Loftlampen på badet må have en kapslingsgrad på mindst IP44.

Stort udvalg på loftlamper – noget for enhver smag

Når der ikke må tages forbehold for kapslingsgraden, øger udvalget enormt når det gælder design, størrelse og stil. Fra den moderne designerlampe, som leger med lyset og fagmæssigt iscenesætter, til kun-glas loftlamper og loftlamper af træ, til krystal loftlamper. Udover dette finder du forskellige stilarter blandt vores sortiment, som f.eks. den populære landlig/rustik-stil eller den farverige Tiffany glaskunst. Det er ikke bare Loftlampens ydre form og farve som er forskellig, men også lyspærene varierer: fra Halogenpærer, til kompaktlysstofrør til moderne teknologiske lysdioder, forkortet til LED. LED Loftlamper er ikke en af de mest populære inden for belysning blot på grund af deres lyskilder, men også som følge af deres fælles moderne udseende som straks giver ethvert rum et moderne præg. Udvalget af loftbelysning er lige så stort og varieret som de utallige mange brugsområder der findes. Se omkring i ro og fred i vores loftlampe sortiment og få inspiration til det perfekte lysdesign!


De bedste kategorier


Væglamper |  Spotlights |  Pendel lamper |  Lysekroner |  Bordlamper |  Gulvlamper |  Solcellelamper |  LED lamper |  LED pærer
  • Ca. 30.000 forskellige produkter
  • Fragtfri levering fra 800 kr.*
  • Sikker handel
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

kr 75,- rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.