Loftlamper

Loftlamper – den vigtigste lyskilde i hjemmet

Loftlamper sørger for god, generel belysning i dit hjem og er en central del af din boligindretning. Loftlamper er vigtige interiør- og dekorationselementer, og så er de med til at fremhæve møbler, tapeter og gardiner.

På nordiske breddegrader spiller belysning med loftlamper en vigtig rolle for atmosfæren i hjemmet, og de kan bruges på en lang række måder. En loftlampe kan indbygges eller monteres i loftet, og du kan vælge mellem mange typer, størrelser, udformninger og teknologier. Overvejer du en ny loftlampe til stuen, soveværelset, børneværelset, badeværelset eller spisestuen, kommer her nogle tips til inspiration.

Hvilken funktion skal loftlampen have?

Før du vælger en loftlampe til f.eks. dagligstuen eller soveværelset, er det vigtigt at overveje, hvilken funktion den skal have i rummet, og hvor diskret den skal være. Skal loftlampen være et dekorativt element, der skal skabe sammenhæng i rummet og dets møbler? Så skal du måske se nærmere på designloftlamper, der leverer stil og personlighed med unikke materialer, farver og former.

Måske er der ting og møbler i rummet, som din nye loftlampe eller plafond skal fremhæve – et maleri på væggen, en sektion i dit køkken eller en hyggekrog i stuen? I det tilfælde er belysning med spotlights og individuel lysjustering et godt valg. Også over køkkenbordet, hvor det er godt med direkte arbejdsbelysning. Du kan også overveje en loftlampe af fint opalglas, der med sit bløde lys skaber en mere behagelig atmosfære i rummet, helt uden at blænde.

Den rigtige lampe på det rigtige sted

Nøgleordet for vores loftlamper er valgfrihed i farver, faconer, mønstre, størrelser og tilbehør, så det er helt op til dig, hvordan din belysning skal være. I spisestuen giver det god mening med en stor loftlampe over bordet. En pendellampe kan du typisk justere i højden, så den lyser bordet op uden at blænde gæsterne.

Flot og enkel loftlampe

Derimod kan det fungere med en lidt mindre plafond eller loftlampe i mindre rum – eller hvis loftlampen skal være mere diskret. Du kan også kombinere loftlampen med andre lamper som bordlamper eller væglamper i samme stil for at skabe en helhed i rummet. Endelig kan du vælge materialer efter helt din egen smag – glas, tekstil, krystal eller træ. Sortimentet er bredt, og du kan altid finde nyheder og tilbud på lamper og tilbehør.

Trygt og smukt lys

Når du har besluttet dig for funktion, størrelse og design, er det værd at tænke over lysteknologien. Du kan vælge et varmt, hvidt lys eller en mere kølig, moderne hvid. Og så finder du loftlamper i vores sortiment med alle lyskilder – fra halogenpærer og kompakte lysstofrør til LED-lysdioder. LED-loftlamper er meget populære, da de er trygge og mere miljøvenlige end almindelige glødepærer. Ønsker du et smukt lys og en holdbarhed på op imod 25.000 timer, skal du vælge en LED-loftlampe. Se nyheder og tilbud på hjemmesiden, og ring gerne til kundeservice, hvis du er i tvivl.

En loftlampe til dit badeværelse skal kunne holde til lidt af hvert, og derfor har vores modeller til dette formål en indkapslingsgrad på IP44, så de kan tåle smuds og fugt. Nogle af loftlamperne er desuden forsynet med en sensor, som automatisk tænder lampen, når du går ind i rummet. Vælger du dertil en model med lysdæmper, er det en smal sag at skabe den helt rigtige stemning.

Det er kun fantasien og dine brugsområder, der sætter grænsen. Udvalget af loftlamper er nemlig stort og varieret, og vi anbefaler et kig på sortimentet sortimentet for yderligere inspiration. Derudover kan du kontakte kundeservice eller besøge vores blog.

Find den perfekte loftlampe til dit hjem:

  • Stor valgfrihed: Vores udvalg omfatter loftlamper i forskellige farver, mønstre og størrelser, så det er nemt for dig at finde den rigtige til netop dit hjem.
  • Trygt, økonomisk og smukt: Mange af vores loftlamper bruger LED-teknologi, som med sit behagelige lys skaber en god stemning. En LED-loftlampe producerer meget lidt varme, er særdeles energieffektiv og holder længe.
  • Designstil, farver og materialer: Hvad enten du er på udkig efter den store krystallampe til stuen eller den klassiske loftlampe til soveværelset, har vi flere modeller, du kan vælge imellem
  • Enkelt at kombinere: Loftlamperne kan du kombinere med væglamper, bordlamper og gulvlamper. Brug f.eks. loftlampen som hovedlyskilde suppleret af en væglampe til at skabe dybde og fremhæve de ting, du er glad for. Find lamper i samme stil, eller gå efter stærke kontraster – valget er dit

  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.