Smart havebelysning

Farverige belysningskoncepter for mere sjov, komfort og sikkerhed

Effektiv belysning med bare et klik - det er det, som smarte havelamper giver dig. Stibelysning, spotlights og lignende kan styres med et enkelt klik for at skabe den rette lysstemning i enhver situation - fra en grillfest til en hyggelig aften i det fri. Smarte LED-udendørslamper skaber ikke kun en behagelig belysning, så man føler sig godt tilpas, men garanterer også sikkerheden omkring huset. Smarte systemer fra Led­vance Smart+ til Philips Hue gør det muligt.

Smarte udendørslamper

Intelligent udendørs lysstyring

Smart havebelysning skal planlægges

Disse spørgsmål, bør du stille dig selv, før du giver din have en smart opgradering:

 • Skal belysningen være funktionel og have en sikkerhedsfunktion? Så er "bevægelsessensor" et godt stikord.

 • Vil du have hyggelig atmosfære til de lange sommeraftener? Så bør du kunne dæmpe lyset og ændre dets farve til varmhvid.

 • Vil du gerne bringe farver ind i din have med farverig festbelysning? Så er lampermed multicolour-funktion lige noget for dig.

Perfekt lys med et enkelt klik

Drag nytte af fordelene ved smart belysning

Der er mange fordele ved at skifte til smart belysning i haven:

 • Praktisk styring via smartphone-app, fjernbetjening eller stemmeassistent

 • Intelligente rutiner og skemaer

 • Fleksibel lyssætning til enhver lejlighed

 • Sikkerhed i mørket med en ny generation af bevægelses­sensorer

 • Få adgang til din havebelysning, selv indendørs eller på farten

 • Nem installation og lang levetid for LED-lyskilder og -armaturer

Systemer og kommunikationsstandarder

En lang række muligheder

Der findes forskellige systemer, kommunikationsstandarder og også stemmeassistenter. ZigBee er f.eks. en standard, som der findes matchende og kompatible produkter til fra forskellige producenter såsom Philips Hue, Innr og Ledvance. Philips HUE kombinerer f.eks. Bluetooth og Zigbee.

Kompatibilitet med stemmeassistenter muliggør styring med Amazon, Apple eller Google afhængigt af standarden, hvortil en bridge kan være nødvendig, f.eks. med Zigbee.

Udvalg af systemer, kommunikationsstandarder og stemmeassistenter:

De første skridt til en smart have

Tag det trin for trin

Ønsker du at gå langsomt til værks? Man kan med fordel starte med at vælge en enkelt smart lampe, f.eks. en væglampe i nærheden af terrassen. Der er et stort udvalg af smarte lamper til haven. Du kan naturligvis også udstyre hele din have med smarte lamper, i forbundne grupper, der kan udvides gradvist, f.eks. fra disse producenter:

Hvilke typer smart havebelysning findes der?

Den rigtige lampe til ethvert formål

Fra gade- og bedlamper til intelligent oplyste havestier og stemningsbelysning til terrassen til væglamper og spots er udvalget stort. Det er vigtigt at bemærke: Afhængigt af hvor de installeres, skal alle smarte udendørslamper have en passende IP-beskyttelsgrad for at være beskyttet mod vejr og fugt.

Smart på veje og stier

Vejlamper og stibelysning

Når vej- eller bedlamper bliver smarte, åbner der sig helt nye muligheder: De kan tændes og slukkes og deres lysstyrke reguleres, mens man er på farten. Der kan oprettes tidsplaner for meget specifikke belysningsrutiner eller scenarier via smartphone. Desuden kan der oprettes grupper af lamper, som kan styres parallelt.

Når det kommer til bevægelsessensorer, er smarte havelamper banebrydende - fordelene: De er som regel batteridrevne og dermed trådløse og kan også installeres frit på et senere tidspunkt.

Smart stibelysning

LED strips som dekoration og orienteringslys

Smarte lysstriber

Takket være deres fleksibilitet kan smarte LED strips installeres næsten overalt. Med IP67-beskyttelse kan de også installeres på steder, der er direkte udsat for regn. De kan beklæde rækværk og gelændre på altaner og terrasser, belyse trapper og stier eller slynge sig farvestrålende gennem blomsterbede. Det behagelige diffuse lys kan nemt styres via en smartphone-app. Og hvis der skal være ekstra fun factor, kan LED strips med multicolour-funktion tage lysstemningen til helt nye højder.

LED strips

Smart lys til indgangspartiet

Byd velkommen med lys og farver

Via praktiske apps kan armaturer placeret i og omkring indgangspartiet og på facaden styres intelligent - naturligvis også via stemmestyring. For mere sikkerhed kan en tilstedeværelsessimulering programmeres på ingen tid via smartphone-appen. På den måde ser ejendommen altid beboet ud, selv når den står på weekendtur eller ferie.

Smart udendørsbelysning med kamera, der kan styres via en smartphone-app, sørger for endnu mere sikkerhed. Med et sådant produkt måde kan kommunikationen med besøgende ved døren også foregå undervejs. Push-meddelelser er også mulige, så snart sensoren registrerer bevægelse.

Smarte udendørs væglamper

Sæt kulør på festen

Lyskæder, lysende højttalere mm.

Enhver havefest bør have en lyskæde. Smarte lyskæder f.eks. fra Twinkly, er særligt sjove. Med dem kan man sammensætte et uendeligt antal kombinationer af farver, lysstyrker, mønstre, gradueringer og tempi for at skabe en livlig atmosfære. Dette er muligt via smartphone-kameraet, som registrerer hvert enkelt lampe eller lyskæder og gør denne enhed styrbar. Det er også muligt at forbinde med Spotify.

Og smarte armaturer med højttalere kan også skabe en fantastisk feststemning. Modeller, der også fungerer som champagnekølere, gør festen under åben himmel uforglemmelig.

Smarte dekorationslamper

Træer og højbed sat i scene

App-styrede udendørs spots

Med smarte udendørs spots kan der sættes fleksible accenter i ethvert henseende: På den ene side kan du via smartphone-appen eller stemmeassistenten få adgang til et stort udvalg af lysfarver og rutiner. På den anden side kan de forskellige spots rettes ud i alle retninger og vinkler - alt efter hvilken plante der skal fremhæves. Desuden kan modeller med jordspyd nemt flyttes og placereres hvorsomhelst i haven. Udstyret med en bevægelsessensor kan smart spots også bruges til stibelysning.

Smarte spots og spotlights

Smart udendørs lounge

Når lysende møbler tilføjer flair

Verandaen ved haveskuret, balkonen eller terrassen kan forvandles til en hyggelig lounge, hvor man kan slappe af med smarte belysningsideer. Ingrediens nummer 1: belyste møbler, hvis forskellige farver kan styres via en fjernbetjening eller en smartphone-app. Der findes alt fra borde til taburetter og blomsterkrukker.

En smart lysslange indrammer loungeområdet og sætter stemningen, mens en smart lampe med integreret højttaler kan styres med stemmestyring for at afspille yndlingsnumre fra mobilens playliste.

Lysende møbler

Farverige sommervibes

Lysende stemningsskabere omkring poolen

Bærbare lamper, også kaldet Light2Go, er sommertrenden når det gælder belysning. Bærbare lamper med genopladelige batterier kan dog meget mere end bare lyse og overbeviser og inspirerer med smarte funktioner. Det stemningsgivende farvede lys, der styres via smartphonen, gør bærbare lamper til en endnu mere uundværlig lampe til udendørs brug. En lampe, der kan placeres ved siden af liggestolen, på serveringsvognen eller til at hænge fra parasollen.

Hvis du har en pool i din have, kan du sætte den i rampelyset i skumringen med flydende lamper, der lyser i alle farver. Særligt originalt: smarte badeænder, der kan skinne i mere end bare den traditionelle gul.

Flydende lamper


FAQ: Ofte stillede spørgsmål om smart havebelysning

 • 40.000 produkter
 • Gratis levering fra 999 kr.*
 • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.