Gulvlamper LED

LED gulvlamper giver muligheden for en moderne og mobilt lysdesign

Gulvlamper har af mange fået et uretfærdigt image som værende en gammel mode. Man tænker på bedstemors gulnede lampeskærm med et lettere diffust lys. Men gulvlampen har udviklet sig til et moderne lysredskab, der kendetegnes ved mobilitet, mangfoldige designs
og brug af moderne lyspærer. Også når LED gulvlamper ikke bare er ansvarlige for grundbelysning af rummet, er LED gulvlamper alligevel uundværlige, hvad angår den behagelige og funktionelle tillægsbelysning som f.eks. læselampe.

Den moderne form for belysning: LED standerlamper

Den mest moderne variant af standerlamper er LED standelampen. LED standerlamper er specielle på grund af deres nye lysdiode-teknik. LED bruges nemlig ikke længere kun til farverige advarselslamper, men tilbyder også forskellige former for hvidt lys, og giver en sparsommelig, længelevende og vedligeholdelsesfri standerlampe. LED-lamper er i dag brugbare indenfor næsten alle områder af belysning, og er næsten fri for konkurrenter blandt lyskilder.

LED lys er så alsidig, fordi det fås i mange farver, og også med mange toner af hvid, så som varm hvid eller universalhvid. Også lysstyrken er tilpasselig, såfremt man vælger dæmpbart LED lys til LED standerlampen. LED standerlamper, der i tillæg er udstyret med et enkelt læsespot, egner sig perfekt til aktiviteter, der kræver høj lysstyrke. Derudover har LED standerlamper, som alle andre standerlamper, også den fordel, at de er mobile og dermed kan indsættes i forskellige områder af boligen. Med en LED standerlampe er der ingen områder af rummet der ikke bliver oplyst. For den multifunktionelle indsats af LED standerlamper, kræves bare en ledig stikdåse og så kan den tages i brug, lige der hvor der er behov for lyset: til at læse, tale i telefon, ved en hyggelig samling med familie og venner. Udstyret med en dimmer sørger en LED standerlampe til en hver tid for det ønskede lys til at føle sig godt tilpas.

LED-standerlamper overbeviser derfor også, fordi deres lyspærer, altså LED, er særligt energieffektive, robuste og har en lang levetid. Gennem deres kompakte opbygning, tilbyder LED, lysdesignerne i tillæg mange designmuligheder ved skabelsen af LED standerlamper. Dette bliver ofte tydeligt ved usædvanligt design af LED standerlamper. Udvalget strækker sig fra LED standerlamper med drejelige eller flyttelige lyshoveder, over ekstravagante LED standerlamper med slangedesign, til LED standerlamper med glinsende krystaller.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.